AnonimZDPW Napisano 7 Maja 2020 #597163 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Nick: anonim Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): jakies 1,5-2lata temu bylem adminem na juz podajrze upadlym cs-saw Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie:2 lata licząc moich prób za dzieciaka w wieku 9-12 lat. Steam / NonSteam: niestety ns, iz nie stać mnie obecnie Dlaczego Ty: Myślę, że codowi przydałby się tak młody narybek jak ja szczególnie zazwyczaj tak mi się wydaje staram się pomoc plus jestem wesołą i empatyczna osoba oczywiście zapraszam do krytyki w odpowiedzi i ewentualnych podpowiedzi co bym mógł ewentualnie naprawić. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Wydaje mi się, że 3-5h dziennie plus jestem bardzo elastyczny jeśli chodzi o godziny z tego względu, iż np. jeśli jestem w tygodniu szkolnym często mogę być przy kompie z tego względu, że jestem w technikum informatycznym co liczy się z częsty siedzeniem przy kompie. Kontakt: GG, DISCORD, FB Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/anonim/80.72.40.110:27027/ I tu pojawia się ten problem, że prawdopodobnie gt jest zbugowane i wywala mój profil, ale myślę, że osoby, które tu graja mogą potwierdzić mój czas spędzany przy cs'ie. ps. Wracajac jestem mega otwarty na krytykę i podpowiedzi od starszych i bardziej doświadczonych osób grających w tę grę z fartem ziomki! Plosze !, mufaj, Angel_Of_Dead i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plosze ! Napisano 7 Maja 2020 #597165 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) Na TAK + gt, https://cache.gametracker.com/player/AnoNIM/80.72.40.110:27027/ tu masz działający link + wiek + amxx I ogólnie to Cię lubię z fartem, powo Edit: Jeśli to twój gt, (bo inny nick ci pokazuje w topce a inny na gametrackeru co jest dziwne), to zmień ten link co masz podany w poście @Zi3lony Marcin to nie progracz Edytowane 7 Maja 2020 przez Plosze ! MARCIN3K, kaleib123, AnonimZDPW i 4 innych dodali reakcje 1 1 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 7 Maja 2020 #597167 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) Yes +wiek +gt -ns :v +amxx +/- kultura (nie wiem co się dzieje jak niema adminów, ale widziałem, że kulturalny chłopak :D) Good Luck. @Plosze ! Powiedział Pros, śmiechłem Edytowane 7 Maja 2020 przez MARCIN3K kaleib123, mufaj, Angel_Of_Dead i 3 innych dodali reakcje 1 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufaj Napisano 7 Maja 2020 #597169 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) jestem na tak + GT + wiek +amx + ogarnieta i przyjemna osoba - ns ale da rade + gt Powodzenia ;D Edytowane 7 Maja 2020 przez mufaj Angel_Of_Dead, AnonimZDPW, kaleib123 i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 7 Maja 2020 #597193 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 (edytowane) To ja też na tak + amx + wiek +gt Edytowane 8 Maja 2020 przez Zi3lony kaleib123, MARCIN3K, AnonimZDPW i 3 innych dodali reakcje 1 2 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 7 Maja 2020 #597237 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Widzałem na serwie na TAK + wiek +amx Angel_Of_Dead, kaleib123 i AnonimZDPW dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 7 Maja 2020 #597243 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Na TAK! + gt + amxx + +/- kulturka (Nie raz upominałem cie o kulturę. ale chyba nigdy nie wyleciałeś z serwa za kulturę ode mnie ) - ns, ale i tak sporo adminów gra na ns Pozdrawiam i życzę powodzenia . AnonimZDPW i kaleib123 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 7 Maja 2020 #597246 Udostępnij Napisano 7 Maja 2020 Tak +gt +/- amx kultura 7/10 ^^ AnonimZDPW dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaleib123 Napisano 8 Maja 2020 #597319 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 (edytowane) Na Tak - ns, ale nie jest to duży problem +/- kultura ( staraj się hamować z wulgaryzmem na K jeśli padniesz bo czasem się zdążyło :p) + wiek + gt + amx + często widziany na serwerze Powodzenia mordka Pozdrawiam FART @Bezzi Edytowane 8 Maja 2020 przez kaleib123 Plosze ! i AnonimZDPW dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Maja 2020 #598101 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Angel_Of_Dead dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi