N0steR Napisano 8 Maja 2020 #597371 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 W skrócie, menu serwerów nie widzi COD 400, nie pomaga wejscie przez konsole i connect, nie pomagaja resety i wylaczanie steama, CS i kompa... Ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 8 Maja 2020 #597373 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 @N0steR Mieszkasz za granica czy Pl? bo już wiele osob miało z tym problem. Z tego co czytałem wiele razy ze to operator moze blokować polaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 8 Maja 2020 Autor #597375 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 19 minut temu, Majkel napisał: @N0steR Mieszkasz za granica czy Pl? bo już wiele osob miało z tym problem. Z tego co czytałem wiele razy ze to operator moze blokować polaczenia. Mieszkam w Polsce, zawsze normalnie wchodzilem na serwer a nawet gdy nie bylo go w menu wystarczylo wejsc przez connect albo zresetowac steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 8 Maja 2020 #597376 Udostępnij Napisano 8 Maja 2020 2 minuty temu, N0steR napisał: Mieszkam w Polsce, zawsze normalnie wchodzilem na serwer a nawet gdy nie bylo go w menu wystarczylo wejsc przez connect albo zresetowac steama Spróbuj zresetować router może to pomoże. A jak nie to cos operator/hosting winny bo przeważnie to po czasie po prostu pojawia sie server w liscie. Nie 1 masz ten problem wiec pewnie musisz poczekać. Inne serwery widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Maja 2020 #597459 Udostępnij Napisano 9 Maja 2020 Problem nadal występuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 12 Maja 2020 #597874 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 (edytowane) @N0steR Ja wchodziłem na inny serwer na chwilę i potem na cod 400 i mi działało. @N0steR Ja bym ci radził poprawić swoją aktywność bo lada dzień mogą cie zdegradować nie byłeś chyba podajże półtora tygodnia lub dwa. Mogłeś napisać o urlop. Edytowane 19 Maja 2020 przez JugoL^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Maja 2020 #598239 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 @N0steR a Ciebie gdzie wywiało, dalej masz problem czy temat do zamknięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 18 Maja 2020 Autor #598546 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 Ja chwilowo mam strasznie malo czasu na jakiekolwiek siedzenie przed komputerem dlatego moja aktywnosc jest niestety taka a nie inna, bardzo prosze o wyrozumialosc. Nie rezygnuje z funkcji admina bo wiem ze na dniach wszystko wroci do normy :) JugoL^^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi