GRINGO Napisano 13 Maja 2020 #597961 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 (edytowane) Nick:GRINGO Wiek:26 Doświadczenie (w byciu adminem): Żadne ,lecz wydaje mi się to na łatwe jak na moje możliwości, pomoc kolegów i czas który poświęcam na grę ,nawet starego konia da się nauczyć nowych sztuczek . Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mocne 3 ,myślę że szybko się uczę , na szczęście mamy poradniki i w moment przyswoiłbym wiedzę odpowiednią i absolutną. Staż w CS-sie: 10-15 lat za młodziaka grałem już w 2005 zaczynając od łączonego z HF 1.5 ,chwilę później przerzutka na 1.6 i tak zostało. (oczywiście podany czas ma przerwy dłuższe),lub krótsze spowodowane "życiem" ,więc m.in przez to jeszcze nie miałem styczności z zarządzaniem serwerem w tej postaci. Steam / NonSteam:http://steamcommunity.com/id/GRINGO_AMIGO94/ Dlaczego Ty: Dobre pytanie ,myślę że najważniejszą odpowiedzią będzie to ,że gram o naprawdę zróżnicowanych porach,sami wiecie jak często. (no ,a jak wiemy licho nie śpi nigdy...) Po drugie primo uważam ,że mógłbym zaproponować zawsze parę rzeczy które ,by ułatwiły,bądź też poprawiły komfort i komunikację gry . Po trzecie primo ,dzięki wspaniałym ludziom(w większości graczom na FFA MULTIHEAD) stałem się cierpliwy i bardziej wyrozumiały na pewne kwestie. Jestem bardziej kontaktowy i staram się rozwiązywać konflikty niekoniecznie na swoją korzyść,nazwijmy to sprawiedliwością. Mimo tego lubię ,oraz zdarza mi się w razie konieczności 'rzucić świeżym mięskiem' nie stosując tego do młodych adeptów rzecz jasna. Myślę ,iż mam dobry kontakt z większością graczy i śmiało powiem że pilnuję porządku na serwerze jak coś się dzieje ,staram się uspokoić delikwentów ,bo po co dwie osoby mają się kłócić i przeszkadzać reszcie graczy ,a lubię ten serwer od dawna . First Seen: Feb 22, 2014 9:00 AMLast Seen: Today 5:00 PM Szacuneczek ! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: To moja jedyna zmienna , jestem praktycznie codziennie ,min. 2-3h ,ale potrafię przez następny tydzień być do kilku grubych godzin dziennie jak mi na to życie i chęci pozwoli. Kontakt: http://steamcommunity.com/id/GRINGO_AMIGO94/ SNAPCHAT :Staś To Borys /stoborys Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Gringo/80.72.40.110:27026/ Edytowane 13 Maja 2020 przez GRINGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 14 Maja 2020 #598109 Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Każdy z nas kiedyś zaczynał swoją przygodę z adminowaniem, Ja Ci chętnie pomogę, reszta ekipy zresztą też , stały gracz, lubiany a takich nam potrzeba, każda para rąk do pomocy sie przyda, także na TAK GRINGO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 15 Maja 2020 #598139 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Gra na serwerze bardzo często, ma dobry kontakt z innymi graczami Zawsze jak coś sie działo zgłaszał na steam. Myślę, ze podstawy szybko ogarnie, oczywiście służę pomocą Jestem na TAK ?? GRINGO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barb. Napisano 15 Maja 2020 #598180 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Andale Andale.... Etta arivvvaaa Oleeeee... Ujmę to tak. Szanse dać a pomożemy na bank wszyscy. Jesteś bardzo często na serwerze, nie narzekają na Ciebie, Lubiany chłop z Ciebie więc TAK GRINGO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusiollek Napisano 15 Maja 2020 #598213 Udostępnij Napisano 15 Maja 2020 Tak, tak, tak! Bardzo często siedzi na serwerze, a jak dostanie admina to w końcu będzie mógł legalnie siedzieć na spect i jeść Poza tym jest to miła osoba, która ma dobry kontakt z innymi graczami i chętnie im pomaga Przyda się osoba, która gra w cs'a o różnych godzinach, a taką osobą jest właśnie on! GRINGO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 17 Maja 2020 #598439 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Witaj w klubie. Zglos sie do mnie ze steam id. Pomozemy Ci w ogarnieciu podstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 17 Maja 2020 #598440 Udostępnij Napisano 17 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi