Go艣膰 vertisek Napisano 21 Maja 2020 #598929 Udost臋pnij Napisano 21 Maja 2020 Nick: Verti聽 Wiek: 23 Link do BanID:聽聽https://banid.pl/kto?to=0:0:439366890 CS 1.6/CS:GO:聽 CS 1.6聽 Ile czasu dziennie sp臋dzasz na forum:聽 Siedz臋 praktycznie codziennie.聽 Dwumiesi臋czny sta偶 na forum (Tak/Nie): Tak聽 Co艣 o sobie: Siema, jestem Krzysiek, lat mam 23. Ale ka偶dy to wie聽 przecie偶, wi臋c nie ma co si臋 wi臋cej rozpisywa膰 heh. Do艣wiadczenie: Jako tako z UBT nie mia艂em nigdy styczno艣ci, ale spr贸bowa膰 zawsze mo偶na.聽 Dlaczego Ty: Dosz艂y聽 mnie s艂uchy 偶e, UBT si臋 rozpad艂o, to postanowi艂em wspom贸c sie膰 jak i admin贸w w sprawdzaniu demek oraz screen贸w.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 22 Maja 2020 #599072 Udost臋pnij Napisano 22 Maja 2020 Krzysiu i co my mamy zrobi膰 z Tob膮? 聽 Gdzie potrzeba tam podanie. To nie na tym polega :>聽 No ale nic, zestaw na pw. 聽Rekuseq i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Maja 2020 #599164 Udost臋pnij Napisano 23 Maja 2020 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi