Shezo Napisano 2 Czerwca 2020 #600358 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Cześć i czołem! Mam na imię Jakub, mam 17 lat (już niebawem 18-nastka!) oraz pochodzę z niewielkiej miejscowości położonej w województwie Lubelskim. Uczęszczam do drugiej klasy technikum o profilu budowlanym.. niestety nie jest to mój wymarzony zawód lecz nie jest on jako tako najgorszy z możliwych, które miałem do wyboru. W wolnym czasie grywam w różnego rodzaju gierki komputerowe, czytam mangi (strasznie rzadko bo brak czasu i chęci), oglądam anime (nie jestem mangozjebem, animezjebem czy jak zwał tak zwał tego typu osoby), seriale i filmy. Ponadto kocham historię, dobry rock oraz kulturę japońską czy też samą Japonię. Na serwerach raczej mnie nie spotkacie bo już dawno skończyłem granie w counter-strike'a i przerzuciłem się na gry MMO ale na forum pragnę trochę poudzielać się trochę jako zwykły, szary użytkownik. Pozdrawiam serdecznie, Shezo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 2 Czerwca 2020 #600366 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Siemka! Shezo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 2 Czerwca 2020 #600378 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Ema Shezo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 2 Czerwca 2020 #600393 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Siemanko Wbijaj na COD 200 Shezo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pozytywny.exe Napisano 3 Czerwca 2020 #600525 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Cześć Shezo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrillex Napisano 3 Czerwca 2020 #600533 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Siemka. Miłego pobytu na MH Shezo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 3 Czerwca 2020 #600539 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Hejka Shezo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 5 Czerwca 2020 #600700 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2020 Ohayoo Shezo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi