Clueey Napisano 3 Czerwca 2020 #600432 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Hejka! Jakoś tak dzisiaj siedząc i przeglądając forum, wpadłam na pomysł, który właśnie teraz Wam przedstawię, mianowicie, pomyślałam sobie, że może fajnie byłoby wprowadzić na Naszą sieć coś takiego jak "Użytkownik Miesiąca" - nie wiem czy kiedyś coś takiego było czy też nie, ale myślę, że to zawsze fajne urozmaicenie i zachęcenie użytkowników do bycia aktywnym. Chyba nie muszę tłumaczyć na czym to polega, każdy się domyśla. Widziałam coś takiego na wielu forach, na których miałam przyjemność przebywać, więc proponuję i tutaj. Shezo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Czerwca 2020 #600449 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Oczywiście, że było i to dość niedawno Później chyba nie było komu prowadzić i padło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Czerwca 2020 #600455 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Jakby to ktoś prowadził to czemu nie. Było to przez długi czas u nas. Z tym się raczej wiązałaby nowa ranga na miesiąc dla zwycięzcy, bo kolorek tej rangi zyskał właśnie Poeta Miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Czerwca 2020 #600458 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Ogółem jestem za, było to nawet ciekawe, tylko kto by to prowadził i tak jak Born wspomniał, musiałaby być ranga do tego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 3 Czerwca 2020 Autor #600460 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Ogólnie to, jeżeli będzie zainteresowanie tym i zgodzą się wyżsi to mogę nawet ja się tym zająć, nie ma z tym najmniejszego problemu, nie jest to trudne. Shezo i Master dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi