Clueey Napisano 3 Czerwca 2020 #600432 Napisano 3 Czerwca 2020 Hejka! Jakoś tak dzisiaj siedząc i przeglądając forum, wpadłam na pomysł, który właśnie teraz Wam przedstawię, mianowicie, pomyślałam sobie, że może fajnie byłoby wprowadzić na Naszą sieć coś takiego jak "Użytkownik Miesiąca" - nie wiem czy kiedyś coś takiego było czy też nie, ale myślę, że to zawsze fajne urozmaicenie i zachęcenie użytkowników do bycia aktywnym. Chyba nie muszę tłumaczyć na czym to polega, każdy się domyśla. Widziałam coś takiego na wielu forach, na których miałam przyjemność przebywać, więc proponuję i tutaj. Shezo dodał reakcję 1
Bezzi Napisano 3 Czerwca 2020 #600449 Napisano 3 Czerwca 2020 Oczywiście, że było i to dość niedawno Później chyba nie było komu prowadzić i padło.
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Czerwca 2020 #600455 Opiekun Sieci Napisano 3 Czerwca 2020 Jakby to ktoś prowadził to czemu nie. Było to przez długi czas u nas. Z tym się raczej wiązałaby nowa ranga na miesiąc dla zwycięzcy, bo kolorek tej rangi zyskał właśnie Poeta Miesiąca.
elo elo 350 Napisano 3 Czerwca 2020 #600458 Napisano 3 Czerwca 2020 Ogółem jestem za, było to nawet ciekawe, tylko kto by to prowadził i tak jak Born wspomniał, musiałaby być ranga do tego Pozdrawiam
Clueey Napisano 3 Czerwca 2020 Autor #600460 Napisano 3 Czerwca 2020 Ogólnie to, jeżeli będzie zainteresowanie tym i zgodzą się wyżsi to mogę nawet ja się tym zająć, nie ma z tym najmniejszego problemu, nie jest to trudne. Master i Shezo dodali reakcje 2
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
3 Cze
5
Najaktywniejsi w tym temacie
Clueey 2 posts
Born 1 post
Bezzi 1 post
elo elo 350 1 post
Popularne Dni
3 Cze 2020
5 posts
Popular Posts
Clueey
Ogólnie to, jeżeli będzie zainteresowanie tym i zgodzą się wyżsi to mogę nawet ja się tym zająć, nie ma z tym najmniejszego problemu, nie jest to trudne.
Clueey
Hejka! Jakoś tak dzisiaj siedząc i przeglądając forum, wpadłam na pomysł, który właśnie teraz Wam przedstawię, mianowicie, pomyślałam sobie, że może fajnie byłoby wprowadzić na Naszą sieć coś takiego