Max 3 433 Napisano 9 Lipca 2020 1 LuckyLoser dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 9 Lipca 2020 nie mam prawka jeszcze lecz jazda w deszcz to pewność umieszczona w umiejętnościach i w aucie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 1 885 Napisano 9 Lipca 2020 Wole deszcz niz rowerzystów 1 Max dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Missia 3 368 Napisano 9 Lipca 2020 Lubię ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Doman 1 134 Napisano 9 Lipca 2020 Jak jest deszcz to się tylko fajnie śpi W deszcz się średnio jeździ bo nie można sobie na dużo pozwalać :c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psycholog banan 221 Napisano 9 Lipca 2020 Jeżeli jestem pasażerem to tak bo mogę zasnąć fajnie a jak mam prowadzić to nieee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 9 Lipca 2020 Nie mam prawa jazdy, ale nie, nie lubię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vosik 37 Napisano 9 Lipca 2020 Wiadomo że nie a kto lubi słabe warunki do jazdy ale jak trzeba to trzeba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach