JugoL^^ Napisano 28 Lipca 2020 #604646 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Witam moja propozycja to o Zmniejszenie DMG z Rakiet od Ruska ponieważ taki gracz kliknie e i zabija 4 graczy którzy go biją bo zabiera prawie 300 hp... A jak jest mało ludzi na serwerze to po przez takie coś ludzie zniechęcają się do serwera i po prostu uciekają... Wredzioszek., Aitler i 007. dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 28 Lipca 2020 #604647 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Jestem za, zrobic tak jak.ma zeus, 20 dmg mniej, i dac skok zeusowi Wredzioszek. i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 28 Lipca 2020 #604655 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 najlepiej znerfmy co sie da bo ma za duzo albo za czessto wpada panie @JugoL^^ nie pisz juz takich postow ze znerfianiem wszystkiego bo masz za malo hp to zobie innaczej rozloz statystyki albo zmien taktyke na mape Aitler i Fuzzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 28 Lipca 2020 #604674 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Nie ma podstaw do nerfienia ruska 1. Premka 2. Kurdy on ma tylko rakiety i +10 dmg , te rakiety wcale dużo nie biją Dalej nie ma co pisać bo tematów o nerfienie jest od groma. 007. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 28 Lipca 2020 #604675 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2020 Za przeproszeniem nudzi mi się już czytanie tych postów, nerwica trutki, teraz rakiety? Na nie, wkoncu to premka, ale np jestem za odblokowabiem notatek sapera na saperze bądź zablokowaniem rakiet nie rusku. Na nie 007. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
007. Napisano 29 Lipca 2020 #604708 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Co wam to da jak zmniejszy się dmg o 20? Już lepiej zmniejszyć staty w inte na max 120-150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 29 Lipca 2020 #604710 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) Nie tu, misscliczek Ale, że już tu jestem, to tak jak elo mówi, zrównać w dół z dmg zeusa z błyskawic i będzie git Edytowane 29 Lipca 2020 przez Aitler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuzzi Napisano 29 Lipca 2020 #604737 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 (edytowane) Rakiety Ruska nie zaliczają nawet killi do rankingu XD Chcesz nerfic postać bo masz hp malo i płaczesz Grajac ruskiem nawet ciezko jest wbić Top15 Rakiety są jego głowną bronią a i tak poniekąd jest poszkodowany, że killi mu nie zalicza xdd Mogę napisać taką samą prośbe o nerfa dla np assasina bo za szybko biega i nie nadążam celowac w niego kappa. Edytowane 29 Lipca 2020 przez SoCkItS Aitler, 007. i elo elo 350 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 30 Lipca 2020 #604748 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) 6 godzin temu, SoCkItS napisał: Rakiety Ruska nie zaliczają nawet killi do rankingu XD Chcesz nerfic postać bo masz hp malo i płaczesz Grajac ruskiem nawet ciezko jest wbić Top15 Rakiety są jego głowną bronią a i tak poniekąd jest poszkodowany, że killi mu nie zalicza xdd Mogę napisać taką samą prośbe o nerfa dla np assasina bo za szybko biega i nie nadążam celowac w niego kappa. No taką główną bronią to nie powiedziałbym, że rakietki są... Bardziej dodatkową, bo większość bijesz z m4 a rakietką nie zawsze trafisz w dodatku. A co do tematu to faktycznie osoby z niskimi lvl padają na 1 rakietkę, a zwłaszcza te osoby co nie dają tylko w HP, a też w inne statystyki. Ogólnie przecież to nie problem dać full w HP, ale nie każdy tak woli. Zmniejszenie DMG w sumie za bardzo nic nie da, bo te 20 różnicy aż takiej wielkiej nie zrobi. Edytowane 30 Lipca 2020 przez -Damian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 30 Lipca 2020 #604753 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) Nie ma sensu nerfic ruska. Standardowo jak ktoś jakąś klasą lepiej gra, ma lepszy level czy po prostu lepszy dzień i kogoś pare razy zabiję jest płacz. Rusek poza rakietami nic ciekawego w sumie nie ma, więc dajcie sobie na luz. Każdą klase najlepiej znerfic albo wgl grać "brakiem" @JugoL^^ Jest 60 freelvl wystarczy dobić pare poziomów i jest full hp to nie problem. Jest trochę czasu po resecie więc nic dziwnego że są większe poziomy i sie nowym gra trudniej, logicznie popatrzeć wystarczy. Mi tez nie jest łatwo z malym poziomem i po kilku miesięcznej przerwie a nie placze bo to bo tamto. @JugoL^^ nie bylo mnie bo nie mialem jak grać, a odkąd mam znów laptopa czyli od 4 dni gralem codziennie i sie jeszcze zdziwisz ile tu posiedze, a o każdą pierdołe problemu nie bede robić. Poza tym co Ty mi tu bedziesz gadać ile razy wejde na miesiąc jak ogólnie to nie masz pewnie nawet 20% czasu ktory ja spędziłem na serwerze, wiec sory bejbe nie masz podjazdu z takimi gadkami... Edytowane 30 Lipca 2020 przez Vix33nek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 30 Lipca 2020 Autor #604754 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 (edytowane) @Vix33nek! Tu już nawet nie chodzi o nas, ale pomyśl sam wchodzi taki nowy gracz spotyka takiego IBoruta na respie dostaje rakietką, pada i wychodzi z serwera bo wie że nie będzie miał z nim szans. @Vix33nek! Jak ty wejdziesz raz może dwa razy na miesiąc to góra więc co się dziwisz? @SoCkItS Nic nie dodałeś z tym pod spodem więc raczej będzie traktowane jako spam Edytowane 31 Lipca 2020 przez JugoL^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuzzi Napisano 30 Lipca 2020 #604764 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Nerf dla premek bo wydajemy pieniądze i inni nie mogą grać ! 007. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Sierpnia 2020 #605566 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Każda klasa premium jest silna na swój sposób. Rusek posiada 2 rakiety, które są uwarunkowane regulaminem, więc każda próba nadużywania nich, by kończyła się banem. Dmg rośnie wraz z intą, więc analogicznie każdy może rozdawać sobie w hp statystyki, nie zawsze się zdarza, aby gracz rakietą zabił x ludzi na raz. Nerf uważam za zbęd osobiście, decyzję podejmie opiekun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Sierpnia 2020 #605567 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi