elo elo 350 Napisano 1 Sierpnia 2020 #604943 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: elo elo 350 Wiek: 19 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Brak, ale dla chcącego nic trudnego Posiadasz mikrofon?: Tak Dlaczego własnie Ty?: Ubiegam się 4 raz o ową rangę, zależy mi na niej. Zachowanie poprawiłem, w żadne spiny się nie mieszam. Siedzę sporo na naszym tsie, znam sporo osób, na pewno spora część mnie zna. Chcę spróbować czegoś nowego. Jestem chętny do pomocy, jeśli czegoś nie będę wiedział, to się kogoś zapytam o to, czego nie wiem, dodatkowo mogę powiedzieć, że raz na jakiś czas trafi się osoba, która pisze do mnie, abym jej dodał rangę itp, wtedy skierowuję taką osobę do moda tsa, lub na kanał "Prośba o rangę/kanał", dodam też, że nie posiadam żadnej rangi (dd2 #2 zostało chwilowo wyłączone) więc mam więcej czasu na wszystko :p Staż na sieci: W październiku minie 3 lata Co wprowadzisz na naszego Ts? Nowego raczej nic, ewentualnie świeżą krew i pozytywną atmosferę Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Nie, i nie zamierzam =D Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez elo elo 350 Zapomniałem wpisać, że mam mikrofon ;d Squb, Clueey, Wredzioszek. i 3 innych dodali reakcje 3 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 1 Sierpnia 2020 #604944 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Jestem na duże tak, Osoba aktywna na TS, pomocna, idzie się dogadać, wytłumaczy coś, no i ogólnie dużo udziela się na ts, fajnie się gawędzi, pomimo naszej małej sprzeczki ale wytlumaczyliśmy ją sobie, osoba która jak nie kto inny nadaje się na te stanowisko, jeszcze raz pisze brać póki chętny hah Pozdrawiam Adminek z cod-u 400 ❤ elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 1 Sierpnia 2020 #604945 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2020 Spędzasz sporo czasu na tsie, jesteś pomocny i kulturalny (ostatnio nie wyzywasz zbyt dużo ), na tak ;> elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 2 Sierpnia 2020 #604971 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Jestem na tak. Spędza dużo czasu na ts i zawsze jak moze to pomoże elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 2 Sierpnia 2020 #604991 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Na Tak! +Przesiadujesz bardzo dużo czasu na TS'ie +Pomocny +Wiesz co i jak i nawet dobrze dogadujesz się z obecnymi moderatorami ts'a @Missia Tu się mogę stawić za @beppe123 bo przesiaduję bardzo dużo czasu na ts'ie Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez JugoL^^ beppe123 i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beppe123 Napisano 2 Sierpnia 2020 #605022 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 ja jestem jak najbardziej na tak ,przesiaduje duzo na tsie wie jak wszystko ogarnac i co sie z czym ma pomocny i przydala by sie taka aktywna osoba elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 2 Sierpnia 2020 #605043 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 Jestem na Tak. Nie widać lepszego kandydata na ten moment. Jest to kolejna próba, co też stanowi plus dla Ciebie. Na okres próbny byś się na pewno nadawał, tylko nie odpierdziel niczego i nie zrezygnuj zaraz. Gormit lowca kotow i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Sierpnia 2020 #605045 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2020 @beppe123 Czy Ty przesiadujesz na tsie? Nie wydaje mi się, jeżeli się mylę to jaki masz nick? Jestem na tak, uważam, że w końcu powinien dostać szansę, chociażby próbną aby się wykazał. Jak będzie niegrzeczny to od razu kijem po pupie skoro tyle osób mu nie do końca ufa. Widzę go codziennie po kilka ładnych godzin. Nie widzę na tę porę lepszego kandydata, walczy o tą posadę już kilkukrotnie i jeszcze mu się odechciało warto z tego skorzystać. Wiem, że się postara i będzie bardzo pomocny. Muszę również to powiedzieć (czuję się zobowiązana), że byłam ostatnio świadkiem kłótni @elo elo 350 wraz z @pemeqq, którą wyjaśniali na pomocy dla użytkowników. ale widzę, że na chwilę obecną wszystko jest dobrze. Pozdrawiam elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 3 Sierpnia 2020 #605073 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Ja jestem zdecydowanie na tak Na tsie spędza mnóstwo czasu (czasami więcej niż na codzie ) Podanie mnie przekonało oczywiście Jest pomocny elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 4 Sierpnia 2020 #605146 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Jestem na NIE prześladuje mnie Żartuje owszem że na TAK!!! Ogarnięty, Lubiany, Pomocny, Przede wszystkim da się z Tym czymś porozmawiać widać że dużo książek w życiu przeczytał bo zasób słów ma bogaty hehe Powodzenia elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 4 Sierpnia 2020 #605152 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Jestem na TAK i to na większe tak niż tutaj widać, chłop jest bardzo pomocny na TSie, przesiaduję całe dnie na nim, z mojej perspektywy nie robił żadnych tam problemów, nic tylko brać chłopa bo tyle czasu już na tę rangę pracuję, że mu się należy. Pozdrawiam Vertiś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Sierpnia 2020 #605602 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Zapraszam na 3 tygodniowy okres probny. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 8 Sierpnia 2020 #605603 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi