Don Matelko 759 Napisano 6 Sierpnia 2020 Czego nie lubisz w płci przeciwnej? 1 LuckyLoser dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aitler 338 Napisano 6 Sierpnia 2020 Fochów o byle co ;> 1 elo elo 350 dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 1 874 Napisano 6 Sierpnia 2020 Nie umią docenić pięknej sztuki zwanej podrywem (@Wredna.) Na przykład na tekst "Pokaż morelkę" Poza tym, podzielam zdanie @Aitler'a :c 1 Wredna. dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wredna. 439 Napisano 6 Sierpnia 2020 Ja nie znoszę głupiego popisywania się i udawania kogos na siłę :v A niestety jest to częste zjawisko. 1 elo elo 350 dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 431 Napisano 6 Sierpnia 2020 W niektórych przypadkach zdarza się duża atencyjność, czy wręcz taka skrajna głupota. 2 LuckyLoser i Wredna. dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vertisek 355 Napisano 6 Sierpnia 2020 Zgadzam się z @Wredna. i chciałem już pisać to samo, ale koleżanka mnie wyręczyła, więc moje zdanie jest takie same 😊 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 6 Sierpnia 2020 divostwa nwm czy to można jakoś tak odmienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuzzi 21 Napisano 6 Sierpnia 2020 Głupota jest dosyć często spotykana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 428 Napisano 6 Sierpnia 2020 Siuraka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach