Don Matelko 764 Napisano 8 Sierpnia 2020 Jak radzisz sobie z porażką? 2 LuckyLoser i Max dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 1 885 Napisano 8 Sierpnia 2020 Biorę ją na klatę i idę grać w big bang empire z @Missia 1 Aitler dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aitler 341 Napisano 8 Sierpnia 2020 Dzień jak co dzień 2 Wredna. i Mil3nka dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 433 Napisano 8 Sierpnia 2020 Wszystko zależy od tego jak bardzo mi na czymś zależało;) 1 Mil3nka dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Born 2 442 Napisano 8 Sierpnia 2020 Jak wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pomocny 0 Napisano 8 Sierpnia 2020 Zależy od sytuacji. Jeśli przegrywam przez swoje błędy to jestem bardzo zły ale jeśli przegrywam z kimś lepszy to jakoś przeboleje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vertisek 355 Napisano 8 Sierpnia 2020 Odpalam jointa spokoju 🤗 1 Mil3nka dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SadoS 949 Napisano 8 Sierpnia 2020 Nie przegrywam bo te życie to chyba ktoś na poziom łatwy ustawił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyLoser 165 Napisano 9 Sierpnia 2020 przez 5min mam takie "no żesz ku*" a pozniej bylo to bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach