Fuzzi 21 Napisano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 22.08.2020 Nick gracza: Aitler Dowody: http://ehltv.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-2008221948-cs_max.dem.zip 16min.16sek Można usłyszeć piękną wiązankę ze strony jakże kulturalnego admina, po napisaniu mu "Czemu do 007 tak nie szczekałeś przed resetem jak grał strażnikiem" Świadkowie: gracze na serwerze Uzasadnienie: Prosił bym o zastanowienie się czy ten gracz zasługuje na bycie adminem Prowokacje słowne są u niego na porządku dziennym, zaczepia, potem daje bana i jest zadowolony bo ktoś wyleciał, nie wiem jeśli w życiu mu się jakoś nie powodzi to nie musi się dowartościowywać będąc adminem i dając bany Wyzywa ciągle od "dzieciaczków" dlatego, że ktoś gra Strażnikiem i po prostu kolega sobie nie radzi. Przykro mi ale ja koledze nie dam satysfakcji wlepienia mi bana aczkolwiek nie zasmuciłbym się gdyby stracił rangę admina. Na tym stanowisku z tego co pamiętam powinno się chyba dawać przykład. Jeśli jedna skarga nie pomoże jestem gotów napisać kolejne Dziękuje do widzenia, miłej nocy Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez Fuzzi literówka 1 2 elo elo 350, 007. i Molly dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aitler 347 Napisano 22 Sierpnia 2020 No proste, nic nie wychodzi w życiu to chociaż ludzi na codzie powyzywam A tak na poważnie, no co ja Ci mogę powiedzieć, przypomnij sobie ile razy mnie wyzywałeś, prowokowałeś i nie dostałeś bana. Zaczepiasz mnie, potem ja Cię zaczepiam i wszystko jest ok, wychodziłem z takiego założenia, widzę, że jednak się myliłem ;> (dowodów tu nie mam zamiaru przedstawiać, bo jak mówię, ja z tym problemu nie mam, odnosiłem wrażenie, że działa to też w drugą stronę). Będą kolejne skargi? Chcesz serwera, gdzie za każdą drobną przepychankę będą ostrzeżenia, bany itp? Spoko, ale nie pisz skargi jak dostaniesz bana bo napiszesz/powiesz do kogoś "ty k*rwo xD" Czekam na swoje +1 i pozdrawiam cieplutko 2 1 elo elo 350, Kropus i Swirusek dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuzzi 21 Napisano 22 Sierpnia 2020 XD Nigdy w życiu chłopcze do Ciebie nie napisałem nic w tym stylu jak mówisz więc nie ściemniaj tylko zastanów się nad sobą. 1 3 Swirusek, Aitler, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VisTeR.' 1 440 Napisano 22 Sierpnia 2020 Zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje w stronę admina. Temat zamykam. 1 Born #ZW dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VisTeR.' 1 440 Napisano 22 Sierpnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach