Fuzzi Napisano 22 Sierpnia 2020 #606561 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 22.08.2020 Nick gracza: Aitler Dowody: http://ehltv.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-2008221948-cs_max.dem.zip 16min.16sek Można usłyszeć piękną wiązankę ze strony jakże kulturalnego admina, po napisaniu mu "Czemu do 007 tak nie szczekałeś przed resetem jak grał strażnikiem" Świadkowie: gracze na serwerze Uzasadnienie: Prosił bym o zastanowienie się czy ten gracz zasługuje na bycie adminem Prowokacje słowne są u niego na porządku dziennym, zaczepia, potem daje bana i jest zadowolony bo ktoś wyleciał, nie wiem jeśli w życiu mu się jakoś nie powodzi to nie musi się dowartościowywać będąc adminem i dając bany Wyzywa ciągle od "dzieciaczków" dlatego, że ktoś gra Strażnikiem i po prostu kolega sobie nie radzi. Przykro mi ale ja koledze nie dam satysfakcji wlepienia mi bana aczkolwiek nie zasmuciłbym się gdyby stracił rangę admina. Na tym stanowisku z tego co pamiętam powinno się chyba dawać przykład. Jeśli jedna skarga nie pomoże jestem gotów napisać kolejne Dziękuje do widzenia, miłej nocy Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez Fuzzi literówka elo elo 350, Molly i 007. dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 22 Sierpnia 2020 #606564 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 No proste, nic nie wychodzi w życiu to chociaż ludzi na codzie powyzywam A tak na poważnie, no co ja Ci mogę powiedzieć, przypomnij sobie ile razy mnie wyzywałeś, prowokowałeś i nie dostałeś bana. Zaczepiasz mnie, potem ja Cię zaczepiam i wszystko jest ok, wychodziłem z takiego założenia, widzę, że jednak się myliłem ;> (dowodów tu nie mam zamiaru przedstawiać, bo jak mówię, ja z tym problemu nie mam, odnosiłem wrażenie, że działa to też w drugą stronę). Będą kolejne skargi? Chcesz serwera, gdzie za każdą drobną przepychankę będą ostrzeżenia, bany itp? Spoko, ale nie pisz skargi jak dostaniesz bana bo napiszesz/powiesz do kogoś "ty k*rwo xD" Czekam na swoje +1 i pozdrawiam cieplutko Swirusek, elo elo 350 i Kropus dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fuzzi Napisano 22 Sierpnia 2020 Autor #606565 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 XD Nigdy w życiu chłopcze do Ciebie nie napisałem nic w tym stylu jak mówisz więc nie ściemniaj tylko zastanów się nad sobą. Aitler, Swirusek, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Sierpnia 2020 #606580 Administrator Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 Zostaną wyciągnięte odpowiednie konsekwencje w stronę admina. Temat zamykam. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Sierpnia 2020 #606581 Administrator Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi