PsYcI-I0 Napisano 26 Sierpnia 2020 #606885 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Jak tam reset serwera ? miał być w weekend a mamy już połowę next tygodnia i co z naszymi adminami z jackpota ? @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Sierpnia 2020 #607232 Administrator Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2020 Adminów mogę przenieść co do resetu będzie jak przetłumaczę całego moda. Musze drugi język dać wszędzie. Resetu nie zrobiłem bo muszę zrobić dodatkowe zmiany na serwerze po rozmowie z aquaxem. W razie czego napiszcie mi tutaj kto chce admina z 2 go moda by syfu nie było. GAZDI dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lllW4R14Tlll Napisano 1 Września 2020 #607462 Udostępnij Napisano 1 Września 2020 @VisTeR.' na admina mógłbym się skusić GT mam dobre steama posiadam mikro też, ale jest jeden mały (-) większość czasu na serwerze jest mniej niż 10 graczy jeżeli będzie dobra reklama serwera to na pewno bez wahania się mogę wstąpić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 16 Września 2020 #608455 Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Ja chcem adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Września 2020 #608466 Administrator Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Napiszcie mi na PW SID lub Nick+Hasło to wam jutro dodam. Reset w sobotę bo byłem na wyjeździe firmowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Września 2020 #608467 Administrator Udostępnij Napisano 16 Września 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi