Clueey Napisano 29 Sierpnia 2020 #607142 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Cześć, Kochani! Dzisiaj przychodzę do Was z kolejną odsłoną nowej serii, którą prowadzę "Na Linii Ognia". Drugą moją ofiarą jest @LOLSON zadałam paru użytkownikom kilka pytań dotyczących Naszego Administratora, spójrzcie z jakim rezultatem. 1. Co sądzisz o @LOLSONie? 1) Pogromca Radomiaka 2) Zakolak, wporzo gość 3) Dobra morda 4) Najpiękniejsze zakole na tej sieci 2. Do czego mógłbyś/mogłabyś go porównać? 1) Do pralki z bębnem 2) Do kreta 3) Do Mike Tyson xD 4) Do ronda na A4 3. Co odróżnia go od innych użytkowników? 1) Ranga oraz Zakole 2) Zakola 3) Zimna głowa! 4) Ranga i jego IQ 4. Czy dobrze wykonuje swoje obowiązki jako Administrator? 1) Bardzo dobrze, pomoże w każdej kwestii. 2) Coś tam robi 3) Pewka. 4) Jako administrator tak, jako technik już nie do końca 5. Jaka była Twoja pierwsza myśl, gdy go poznałeś/aś? 1) Szczerze, nie pamiętam. Gość na odpowiednim stanowisku. 2) Wydawał się równą osobą i taką się okazał. 3) Gortat to z niego żaden 4) "Brzmi jak zj*b". 6. Jaka jest jego największa wada? 1) Zakole 2) Nie mam pojęcia 3) Narwany jest 4) Często powtarza jeden i ten sam żart. 7. Jaka jest jego największa zaleta? 1) Zakole 2) Zakola 3) Jest pomocny. 4) Najlepszy driver we Wrocławiu 8. Jeśli miałby być postacią z gry to jaką byłby według Ciebie? 1) Hitmanem 2) Nico Bellic 3) 4) Peon z World of Warcraft 9. Co najbardziej Cię w nim denerwuje? 1) Nie mam bladego pojęcia, może to -> czasem ma lenia 2) Nic. 3) Niecierpliwość 4) W sumie to nic. 10. Opisz go jednym słowem. 1) Zakolak 2) ZAKOLSON 3) Lolek 4) Zakolson Dziękuję wszystkim osobom, które odpisały na moją wiadomość i udzieliły odpowiedzi, to właśnie dzięki Wam mogę tworzyć takie nowinki w redakcji! Max, elo elo 350, SadoS i 4 innych dodali reakcje 5 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 29 Sierpnia 2020 #607143 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) System zniszczony ZAKOLSON XD Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez Swirusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 29 Sierpnia 2020 #607144 Weteran MH Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 XD patrzę że wszyscy myślimy podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Sierpnia 2020 #607148 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2020 Bardzo dobre odpowiedzi, teraz szukaj Kamil kto Cię tak ładnie opisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 30 Sierpnia 2020 #607266 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2020 Fajnie Ci to wyszło, + za pracę i więcej takich rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 31 Sierpnia 2020 #607274 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Gut dżob! Chyba czas na zmianę nicku @LOLSON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi