Ripton Napisano 14 Września 2020 #608315 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 (edytowane) @elo elo 350 [P] Elo, co tam? [O] Elo, kozak. [P] Ile masz lat? [O] Takiej rzeczy nie wiesz? [P] Uczysz się, czy pracujesz? [O] Gram w komputer. [P] Jak długo grasz w LOL-a? [O] Z 8 lat z przerwami. [P] Ile wbijałeś te punkty maestrii i poziom? [O] Długo. [P] W jakie gry poza LOL-em grasz? [O] Rimworld, Darkest Dungeon, Among Us, Lor. @Max Bugs [P] Ulubione gry? [O] Lol, rimworld, lor. [P] Skad sie wzielo okreslenie "PIES"? [O] Od Psa @heaVeN.a @senor [P] Do kogo teraz odpalasz stulejke? [O] Nie interesuj sie[P] Czemu jesteś gównem na Karthusie? [O] Bo to ap champ.[P] Czemu trollujesz na Yone'ie? [O] Tak jak jaśkiem[P] Jak tam życie na wsi? [O] Bardzo dobrze.[P] Brakuje ci czegoś na tej wsi, czy raczej wszystko co potrzebujesz to masz? [O] No potrzebuje nowego kompa i auto.[P] Zgadamy się kiedyś w końcu na jakiś meet up? [O] Kiedyś.[P] Wąs jest posiadany, czy zgoliłeś? [O] Posiadany jest. [P] Ulubione danie na śniadanie, obiad oraz kolacje? [O] Kebs,kebs i kebs.[P] Czy jakbym zaaranżował walkę pomiędzy Tobą a @heaVeN. to byś podjął rękawice? [O] Nie bije dzieci jd [P] Ulubiony typ muzyki, jak i sam utwór? [O] Trap? https://www.youtube.com/watch?v=KpmJz5OX3m8& [P] Wymarzony samochód? [O] Nw może jakaś beta. [P] Planujesz wyprowadzić się z tej wsi, czy zostajesz tam na zawsze? [O] Jeszcze nie wiem w sumie.[P] Oszczędzasz pieniądze na zakup nowego kompa, czy masz inny planowany wydatek? [O] Komp, auto najbardziej.[P] Wyślesz zdjęcie swojego kompa? [O] Nie.[P] Nie będziesz zły za taka ilość pytań? [O] [P] Animowany dabujący Pengu, czy zwykły dabujący Pengu? [O] Zwykły bo takiego mam [P] Kiedy wbijesz tego mastera? [O] Troche to zajmie[P] Czemu jesteś krypto gejem? [O] Tak[P] Ojebałbyś takiego soczystego burgerka? [O] Jeszcze jak[P] Tęsknisz za @Baniatowaty? [O] Bardzo [P] Ostatnie pytanie, czemu wypinasz się na ziomeczków, w momencie jak poznasz jakaś loszke? [O] Jedyny kto się wypina to Ty jak Cie ruchaja w lolu @RYBSON [P] Ziomale ponad lale? [O] Ziomale @Born [P] Ile Heaven'ów jest potrzebnych do wkręcenia żarówki? [O] Nie da się bo nie ma rąk @LOLSON [P] Lale ponad ziomale? [O] Lale Nominuję @elo elo 350 bo czemu nie Edytowane 14 Września 2020 przez Ripton Born, elo elo 350 i Baniatowaty dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 14 Września 2020 #608317 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 5 minut temu, Ripton napisał: [O] Jedyny kto się wypina to Ty jak Cie ruchaja w lolu wiem gdzie mieszkasz dzieki za odpowiedzi Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 14 Września 2020 #608319 Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Dziękuję za nominację, oraz odpowiedzi, oto moje hot 16... Znowu będzie 80 pytań Szczerze mówiąc, zapomniałem ile masz lat :V Pozdrawiam Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 19 Września 2020 #608591 Udostępnij Napisano 19 Września 2020 W dniu 14.09.2020 o 18:37, Ripton napisał: [P] Czy jakbym zaaranżował walkę pomiędzy Tobą a @heaVeN. to byś podjął rękawice? [O] Nie bije dzieci jd one shota byś dostał Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi