Gazik Napisano 20 Września 2020 #608721 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 (edytowane) Gracz no podano nicku No Demos Steam ID Nie podano Steam ID Steam3 ID NIe podano Steam3 ID IP STEAM_0:0:48398 Invoked on 09-20-20 22:20 Banlength Permanent Wygasa Nie wygasa. Powód gazik Zbanowany przez Admina Kszymek Zbanowany na █►Multi-Head.pl◄█ [ONLY MIRAGE][RESET GO... Łącznie banów No previous bans zablokowanych (0) nigdy No nic Coś się kończy coś zaczyna . Fajnie na tym serwerze było do lipca dopóki @MemesiOmiał ten serwer pod swoją opieką i admini Only Mirage byli normalni a teraz niestety normalni ludzie przestali grac i z przymusu Lolson musi przyjmować takich a nie innym adminów. 550h na serwerze. No trudno ale jak dostaje sie bany na 2 tygodnie za napisane "PIZDA NA VIPIE" to nieźle oczywiscie nie dostałem za to perma ale to jak ktoś ciekawy to na pv mozna pisać. ŻEGNAM @LOLSON spoko jesteś i zagrałbym jeszcze kiedyś jakiegoś mma albo w amonga razem no cóż wiem ze moja wina ale mowi sie trudno. Fajnie się rozmawiało i grało. Pozdrawiam cieplutko i nie do zobaczenia Edytowane 21 Września 2020 przez Gazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 20 Września 2020 #608722 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 23 minuty temu, Gazik napisał: No trudno ale jak dostaje sie bany na 2 tygodnie za napisane "PIZDA NA VIPIE" to nieźle oczywiscie nie dostałem za to perma ale to jak ktoś ciekawy to na pv mozna pisać. przemysl swoje zachowanie, bo jesli uwazasz ze za takie cos dostaje sie bana na 2 tygodnie to masz nierowno pod sufitem - na tego bana dlugo Ci sie zbieralo i byl on w 100% zasluzony, sam o tym wiesz tak jak kiedys pisalem, jestes zwyklym cwaniakiem i udajesz kozaka przy kolegach, a jak przyszlo co do czego to probujesz obwiniac innych za swoje zle decyzje i ostatecznie uciekasz z sieci nie potrzebujemy takich placzkow na sieci, malo osob lubi takie cwaniactwo i chamstwo wiec nie dziw sie ze zostales potraktowany tak a nie inaczej powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 20 Września 2020 Autor #608724 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Teraz, Freezu napisał: przemysl swoje zachowanie, bo jesli uwazasz ze za takie cos dostaje sie bana na 2 tygodnie to masz nierowno pod sufitem - na tego bana dlugo Ci sie zbieralo i byl on w 100% zasluzony, sam o tym wiesz tak jak kiedys pisalem, jestes zwyklym cwaniakiem i udajesz kozaka przy kolegach, a jak przyszlo co do czego to probujesz obwiniac innych za swoje zle decyzje i ostatecznie uciekasz z sieci nie potrzebujemy takich placzkow na sieci, malo osob lubi takie cwaniactwo i chamstwo wiec nie dziw sie ze zostales potraktowany tak a nie inaczej powodzenia Dodam moją ostanią wypowiedz na tym forum. A więc freezu jakie uciekam z sieci? Żegnam się bo dostałem perma to sie żegnam jakie uciekam. Za to ja na twoim miejscu wrócił się do 4 klasy Szkoły Podstawowej i nauczył się na nowo CZYTANIA ZE ZROUZMIENIEM pionteczekessa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 20 Września 2020 #608725 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Pa Pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Września 2020 #608726 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Nie pozdrawiam i żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 20 Września 2020 #608727 Udostępnij Napisano 20 Września 2020 Trzym se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 21 Września 2020 #608731 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Naura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 21 Września 2020 #608732 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Yyyyyyy Żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESL'u Napisano 21 Września 2020 #608734 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 XD jak dzieci. Z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi