elo elo 350 Napisano 28 Września 2020 #609086 Udostępnij Napisano 28 Września 2020 @Max Bugs [P] Dlaczego, az tak duzo pytan dostales? [O] Nie wiem [P] KIedy wbijasz na ten zlot? [O] Po następnym mam nadzieję [P] Biles Niemca po kasku kiedy dostales moda TS3? [O] Koń był trzepany @SadoS [P] Czemu nikt ci pytań nie zadaje? [O] https://youtu.be/0u7X4kYL-X8 [P] Kiedy będzie komputer? [O] Dzisiaj kuzyn ma ogarniać co i jak, mam nadzieję, że w tym albo max następnym tygodniu (W końcu 200 fpsow a nie 15 XD) [P] JD? [O] Tak, Jest Dobrze [P] Pozdrowisz? [O] Pozdro Sadosik! @Bene [P] Dlaczego tak? [O] Nie wiem [P] Dlaczego nie? [O] Też nie wiem [P] Kto jest Twoim największym wrogiem? [O] Jakby oznaczyć pół forum.... Nie no tak serio to kilka osob ma bana, a z resztą już nie ma chyba spiny [P] Kogo najbardziej cenisz na sieci? (Lizanie du*y alert) [O] @aquax Za wkład i fundusze wlożone w tą sieć, bycie dobrym wlaścielem, oraz pomocnym w kilku kwestiach, no i za moje donejty w końcu kupił buty Femarixowi Myślałem, że będzie więcej Do następnego q&a nominuję @Missia, też Cię kocham ;* Missia i Max dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi