F4N4TYK Napisano 30 Września 2020 #609218 Udostępnij Napisano 30 Września 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 2020-09-30 Nick gracza: [IP] 4: 'fifi' (CT) -- 5.173.169.143:29872 [STEAM_0:1:95313433] Dowody: http://ehltv.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-2009301159-de_eldorado.dem.zip czas: 11:14:00 Świadkowie: nie potrzebni Uzasadnienie: SG na respie wroga , czyli był w CT a ustawił sobie SG na respie TT. @Haq# Po 1. Jak byłby gracz na odpale , to nie bój się zgłosiłbym Go Po 2. Już pisałem na SB i tu zacytuję "Nie łamcie regulaminu , gdy nie ma admina na serwerze to skarg nie będzie na forum" , ale jak wy potraficie łamać regulamin tylko wtedy kiedy nie ma Administracji na serwerze , to ktoś musi porządku pilnować ... Bo jak admin wbije na serwer to już nie łamiecie regulaminu bo się bana boicie .... Po 3. Nie ma znaczenia czy ktoś był na respie i Sg Go biło , jest źle położone to się ban należy , podam Ci przykład znanego nam gracza JugoLa na mapie cs_Lidl postawił Sg bijące na respa przeciwnika i dostał degrada za to , chociaż też nikogo nie było na respie xD Po 4. i ostatnie - Co się wypowiadasz w temacie który Cb nie dotyczy xD Jak by nie patrzeć , to jak położysz SG na respie wroga , to logicznie myśląc uniemożliwia Zrobienie celi mapy... Edytowane 30 Września 2020 przez F4N4TYK Haq# dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 30 Września 2020 #609219 Udostępnij Napisano 30 Września 2020 (edytowane) szkoda, że tak odpaleńców nie zgłaszasz jak jakieś sentry guny, które nikogo nie biją dobrze chociaż, że tak na forum biegasz ze wszystkim, bo jakbyś miał admina to na codzie non stop graczy by nie było edit. masz rację, mam pełne gacie jak pomyślę o tym banie tak sobie spojrzałem na nowy regulamin i tam nie ma nic wspomnianego o sg na respie, a na demku paka nie jest w jego zasięgu, więc cele są do wykonania Cytat 11. Sentry gun nie może uniemożliwiać wykonania celi mapy. *ban 5-30 min* a propos tematu - on akurat dotyczy mnie Edytowane 30 Września 2020 przez Haq# tak o elo elo 350, F4N4TYK i Aitler dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 30 Września 2020 #609224 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 30 Września 2020 Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi