WolfIDraV Napisano 20 Października 2020 #610310 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Wymagania szybkiej rekrutacji: - Wiek min. 16 lat - Min 7 h w tygodniu składania podania zrobione(nie może być ten czas wyrobiony w 2 dni) - Min 15h na serwerze przegrane - Znajomość regulaminu serwera - Posiadanie mikrofonu - Mile widziane było by doświadczenie jako admin Wzór pozostaje taki sam a podania składać w tym temacie. Administracja odezwie się tylko do kilku osób które mogą mieć szanse na admina Nie wypowiadamy się tutaj na temat innych graczy elo elo 350, GoldNM, Skunksik i 2 innych dodali reakcje 3 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunksik Napisano 21 Lutego 2021 #620022 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2021 Nick: SkunksikWiek: 22Doświadczenie (w byciu adminem): 8 lat temu wlasny serwere z zabojcom ( dawna cs-mleczarnia ) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/6 Kwestia przypomnienia sobie Staż w CS-sie: 10 latekSteam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Sporo przebywam na serwerze dziennie +-4/6h Sporo widze cziterów nie zawsze jest admin a gre cziter psuje Myślę że szybko w amxx sie ogarnę i pomogę w jakimś stopniu w rozwijaniu serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 4 do 6h dziennieKontakt:GG/Discord/Forum/Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Skunksik/80.72.40.110:27027/ Lordu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 5 Marca 2021 #620975 Udostępnij Napisano 5 Marca 2021 Nick: BerrserkWiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem kiedyś adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 ( umiem banować, dawac ssy, kickować, zmieniać mapy)Staż w CS-sie: 8 LatSteam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Jestem aktywnym graczem, pomocnym, gram w cs po 3/4 godziny dziennie tylko na 45k myśle, że jak admina będę miał to nawet więcej.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4 godzinyKontakt: Discord, Forum, TeamSpeak 3,Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Berrserk/80.72.40.110:27027/ Skunksik i always clear dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasztanowy Napisano 18 Marca 2021 #622629 Udostępnij Napisano 18 Marca 2021 Nick:KasztanWiek:20Doświadczenie (w byciu adminem): bardzo dobre byłem adminem na wielu serverachZnajomość AMXX (W skali 1-10): 5/6Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: ponieważ chcę pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Kontakt: forum Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/kasztan/80.72.40.110:27027/ Lordu, CukierkowyMario, Berrserk i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeeRus1910 Napisano 5 Kwietnia 2021 #623936 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: BeeRus Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): W cs nigdy Ale w csgo / garrys mod już tak Znajomość AMXX (W skali 1-10): nie będę ściemniać 5/10 coś tam podpatrzyłem lecz mam zamiar się dokształcić (Te podstawowe jak bany, ssy, mapy, kicki ogarniam) Staż w cs: 6-7 lat coś takiego Steam / NonSteam: mam cs na steamie Ale korzystam z non steama Dlaczego Ty: Aplikuje na admina tylko po to by utrzymać porządek na serwerze gdy nie ma już nikogo z administracji, na moje nieszczęście prawie zawsze nikogo nie ma gdy ja jestem i jakis Kacperek z cheatami sobie wbija I gra Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h (Tylko na tym serwerze) Kontakt: Discord: BeeRus#3283 / forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/BeeRus/80.72.40.110:27027/ Edytowane 5 Kwietnia 2021 przez BeeRus1910 Berrserk i Skunksik dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Kwietnia 2021 #624460 Administrator Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Od dziś będą obowiązywać podania po staremu. @BeeRus1910 zgłoś się na STEAM/PW. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Kwietnia 2021 #624461 Administrator Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi