elo elo 350 Napisano 26 Października 2020 #610687 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Siema, naszła mnie ochota na napisanie propozycji rangi dla gracza(y) Among Us, gierka jest już dość popularna i coraz więcej osób w nią gra, kilka osób się mnie pytało, czy jest taka ranga, więc dlaczego by jej nie dodać? Nie wiem ile px mają rangi na tsie ale domyślam się, że to 16x16, więc taką oto zrobiłem Co o tym sądzicie i czy byście jej używali? Bo niektórzy (w tym ja) z pewnością! Pozdrawiam, eloszka Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 26 Października 2020 #610688 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Jestem na bardzo duże tak, osobiście gram w amonga i siedzę ostatnio długo na ts3 i w sumie taka ranga była by na + Jeszcze raz jestem na tak elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 26 Października 2020 #610695 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Myślę, że jak najbardziej ranga ta będzie cieszyła się popularnością. Gra stała się momentalnie sławna, a przy okazji jakby ktoś szukał chętnych do gry, można by pisać do ludzi, którzy zechcą mieć taką rangę czy nie chcą zagrać Jestem za. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESL'u Napisano 26 Października 2020 #610696 Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Jestem na tak. Tak jak piszesz gra jest już bardzo popularna i chyba każdy w nia gra elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 27 Października 2020 #610728 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Ranga dodana. Missia, elo elo 350 i Don Mateuko dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 27 Października 2020 #610729 Udostępnij Napisano 27 Października 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi