Don Mateuko Napisano 3 Listopada 2020 #611197 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Witam Was moi mili w kolejnym wydani tej jakże groźnej serii, w której wylewamy żale i pochwały na osobę, która akurat stanęła na linii równiutko ze świeżo co zapalonym płomieniem. Seria wraca do prowadzenia regularnego co 2 tygodnie, aby nie zabrakło nam za szybko użytkowników do obgadywania. Mam nadzieję, że moje wydanie tego dwutygodnika spodoba się Wam i z chęcią będziecie tu zaglądać . Tym razem padło na kolejną osobę z tzw. wyższej administracji. Dzisiejszym celem padła Pani Opiekun Sieci @~Czarna~ Zapraszam! 1. Co sądzisz o @~Czarna~? Nastawienie negatywne obecnie. Robi robotę jako opiekunka DD2 #1 i coś tam działa na forum, nie mogę się przyczepić Osoba z porywczym charakterem. 2. Do czego mógłbyś/mogłabyś ją porównać? Do buraczka cukrowego. Nie mam pojęcia xD Do piersi Sadosa. 3. Co odróżnia ją od innych użytkowników? Nie wiem z czego to wynika, wiele osób po prostu uważa ją za osobę, z którą nie można nic załatwić czy porozmawiać. Wyróżnia ją z pewnością też i ranga - co jest moją główna myślą. Kolor na forum oraz podejście do ludzi. Na pewno ranga oraz to, że jest dosyć "wymagająca" w jakimś tam tego słowa znaczeniu 4. Czy dobrze wykonuje swoje obowiązki jako Opiekun Sieci? Odnośnie tego co aktualnie robi to jest według mnie ok. Nie mam pojęcia. Nie mi jest to oceniać. Myślę, że tak. 5. Jaka była Twoja pierwsza myśl gdy ją poznałeś/poznałaś? Szczerze to nie pamiętam kiedy ją poznałem na sieci. Możliwe jest, że kiedyś pomogłem osobie z podobnym nickiem na TS, ale wiadomo może mnie i pamięć zawodzi już. Kanał Vena to był. Nie pamiętam. Nie pamiętam xD 6. Jaka jest jej największa wada? Bycie leniwą bułą. Nie znam jej na tyle, by coś tu powiedzieć. Ogólnie nie chcę tu mieszać nikogo z błotem, osoba z wysokim poczuciem swojej wartości i zdania. 7. Jaka jest jej największa zaleta? Dosyć szybko odpisywała na steamie i ogarniała sprawy. Konkretna raczej. Jak chce to potrafi bardzo fajnie prowadzić konwersacje z innymi osobami oraz być miłą osobą. 8. Jeśli miałaby być postacią z gry to jaką by była według Ciebie? Morgana z Lola. Teemo #pdk. Wiedźma albo harpia. 9. Co najbardziej Cię w niej denerwuje? To, że sama się często denerwuje Unoszenie się honorem, "sczekanie". Wymaganie od innych osób zrobienia czegoś co można zrobić samemu w kilka sekund. 10. Opisz ją jednym słowem. Kurczak. Tu nie wiem co napisać XD Bezzi. Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli wziąć udział. To dzięki Wam powstają takie rzeczy Max, kameleonn, Born i 3 innych dodali reakcje 5 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 4 Listopada 2020 #611271 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Koks seria, pozdrawiam wszystkich uczestników, następnym razem chciałbym @elo elo 350 zobaczyć w roli głównej elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 4 Listopada 2020 #611276 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 23 godziny temu, Don Matelko napisał: Do piersi Sadosa. Nie wiem kto to napisał, ale +1 za to xD Fajnie wyszło pozdrawiam @Aitler Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Listopada 2020 #611865 Administrator Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 W dniu 3.11.2020 o 19:03, Don Matelko napisał: Do piersi Sadosa. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi