pemeq Napisano 18 Listopada 2020 #612172 Napisano 18 Listopada 2020 Dzień dobry przychodzę z wiadomością że nie wiem czemu ale na serwerze od rana nie można wybierać żadnych klas "trwa wczytywanie twoich klas" zmieniałem mapy i jak mapy się same zmieniały to nic to nie dawało i dalej jest ten sam komunikat, nie wiem czy to błąd czy po prostu duży lag ale no warto było by rzucić okiem na tą sprawę. Druga sprawa to taka że w miarę możliwości i dostępności czasu można zrobić reset ponieważ SebaVHS wbił 400 poziom dziękuje i myślę że zostanie naprawiony ten problem z klasami jak i zostanie zrobiony reset w jak najszybszym czasie pozdrawiam pemeq ;* elo elo 350 dodał reakcję 1
-Damian- Napisano 18 Listopada 2020 #612179 Napisano 18 Listopada 2020 Tak faktycznie jest problem z tymi klasami, więc warto to naprawić. @aquax @NumberOne @WolfIDraV @SadoS A co do resetu to można byłoby zrobić na początku miesiąca
JeSVET Napisano 18 Listopada 2020 #612191 Napisano 18 Listopada 2020 klasy do poprawy a co do resetu to tak Pół na pół dajcie mi pograć ja chce dobić ten 230 chociaż hahaha
WolfIDraV Napisano 18 Listopada 2020 #612194 Napisano 18 Listopada 2020 Błąd został już naprawiony. Jeśli mowa o resecie to nwm czy on tak szybko będzie jak dopiero 1 osoba wbiła poziom 400
WolfIDraV Napisano 18 Listopada 2020 #612195 Napisano 18 Listopada 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
NumberOne Napisano 18 Listopada 2020 #612196 Napisano 18 Listopada 2020 Po raz kolejny powtarzam - wbicie maksymalnego lvl'a nie jest równoznaczne z resetem lvl. Od poprzedniego nie minął nawet miesiąc czasu, a Seba ma prawie 2x większy lvl niż osoba druga w tabeli. Resetu nie będzie przynajmniej do przyszłego weekendu. Dajmy ludziom trochę pograć na wyższych lvl'ach. Co do klas to ogarnięty przez @WolfIDraV. Aitler i pemeq dodali reakcje 2
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
18 Lis
6
Najaktywniejsi w tym temacie
WolfIDraV 2 posts
pemeq 1 post
-Damian- 1 post
JeSVET 1 post
Popularne Dni
18 Lis 2020
6 posts
Popular Posts
NumberOne
Po raz kolejny powtarzam - wbicie maksymalnego lvl'a nie jest równoznaczne z resetem lvl. Od poprzedniego nie minął nawet miesiąc czasu, a Seba ma prawie 2x większy lvl niż osoba druga w tabeli. Reset
pemeq
Dzień dobry przychodzę z wiadomością że nie wiem czemu ale na serwerze od rana nie można wybierać żadnych klas "trwa wczytywanie twoich klas" zmieniałem mapy i jak mapy się same zmieniały to nic to ni