pemeq #URLOP Napisano 18 Listopada 2020 #612172 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Dzień dobry przychodzę z wiadomością że nie wiem czemu ale na serwerze od rana nie można wybierać żadnych klas "trwa wczytywanie twoich klas" zmieniałem mapy i jak mapy się same zmieniały to nic to nie dawało i dalej jest ten sam komunikat, nie wiem czy to błąd czy po prostu duży lag ale no warto było by rzucić okiem na tą sprawę. Druga sprawa to taka że w miarę możliwości i dostępności czasu można zrobić reset ponieważ SebaVHS wbił 400 poziom dziękuje i myślę że zostanie naprawiony ten problem z klasami jak i zostanie zrobiony reset w jak najszybszym czasie pozdrawiam pemeq ;* elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 18 Listopada 2020 #612179 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Tak faktycznie jest problem z tymi klasami, więc warto to naprawić. @aquax @NumberOne @WolfIDraV @SadoS A co do resetu to można byłoby zrobić na początku miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeSVET Napisano 18 Listopada 2020 #612191 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 klasy do poprawy a co do resetu to tak Pół na pół dajcie mi pograć ja chce dobić ten 230 chociaż hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 18 Listopada 2020 #612194 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Błąd został już naprawiony. Jeśli mowa o resecie to nwm czy on tak szybko będzie jak dopiero 1 osoba wbiła poziom 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 18 Listopada 2020 #612195 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 18 Listopada 2020 #612196 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2020 Po raz kolejny powtarzam - wbicie maksymalnego lvl'a nie jest równoznaczne z resetem lvl. Od poprzedniego nie minął nawet miesiąc czasu, a Seba ma prawie 2x większy lvl niż osoba druga w tabeli. Resetu nie będzie przynajmniej do przyszłego weekendu. Dajmy ludziom trochę pograć na wyższych lvl'ach. Co do klas to ogarnięty przez @WolfIDraV. pemeq #URLOP i Aitler dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi