MATRIX95 Napisano 19 Listopada 2020 #612287 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 (edytowane) Nick: MATRIX Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): CS: troche zombiemod, kiedyś na swoim koło roku (dawno) a inne gry ponad 14 lat Znajomość AMXX (W skali 1-10):3-4, kiedyś ogarniałem ftp przy swoim serverze Staż w CS-sie: z przerwami koło 15 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:27023162 Dlaczego Ty: Nie bede pisał że jestem miły, dobry i ogólnie ogarniety. Dlaczego ja? Dużo gram ostatnimi czasy, czasami brakuje admina i zawracam głowe komuś na steamie. Ostatnio trzeba "czyścić" boty blokujące sloty. W miarę potrzeby potrafię pomóc, wytłumaczyć. Chciałbym też robić vote na niestandardowe mapy jak inni admini, ale tez bez przesady żeby antyreklamy nie zrobić. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tygodniu kiedy żona ma popołudnie to z 3-6h weekendy róznie, ale też coś koło tego, a gdy jestem "potrzebny w domu" to 1-3h Kontakt: steam, priv FB Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/MATRIX/80.72.40.110:27026/ Edytowane 19 Listopada 2020 przez MATRIX95 GRINGO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 19 Listopada 2020 #612295 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Jak najbardziej na tak Sam Ci kiedyś proponowałem, ale to dawno było ? Spore doświadczenie, uprzejmy, z tego co mi się wydaje często bywa na serwerze w przeciwieństwie do mnie ? Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRZYSIU FAKE TAXI Napisano 19 Listopada 2020 #612298 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Jestem na tak, pozytywny i kulturalny gracz . Często widziany na naszym serwerze : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barb. Napisano 19 Listopada 2020 #612306 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2020 Matrix. Jak najbardziej na Tak! Aktywny, woła gdy coś sie dzieje, ogółem 10x TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRINGO Napisano 20 Listopada 2020 #612349 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Nie znam dobrze ziomeczka ,ale zdam się na was ,bo sam nie należę do normalnych. Widać go u nas często , wchodzi zanim kończę pracę ,więc przyda mi się wymiennik ,bo jak sami wspominali niektórzy... już rzadko wchodzą na ten świetny serwer ,więc oczywiście moją okejke ma , zachowuje się chłop dobrze , nie psoci ,nie śmierdzi . Ogólnie to spoxik , nie wiem jak z godzinami itd. ,ale Dionizy Złotopolski mówił że już mu kiedyś proponował więc trochę już pewnie gra. Ogólnie to chciałem pozdrowić wszystkich z administracji ,oraz sąsiadkę spod 3 (miła pani zawsze proponuje mi herbatkę i ciastko) Niechaj się nam powodzi , szczęść Boże ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 20 Listopada 2020 #612380 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Ogarnięty gracz, myśle , że przyda sie w ekipie. Jak najbardziej na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 22 Listopada 2020 #612461 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Przyjęty na okres próbny, zgłoś się do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 22 Listopada 2020 #612462 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi