Toksem Napisano 26 Listopada 2020 #612769 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 (edytowane) Siemka mam problem z wejściem na serwer odnośnie nie mogę wejść na serwer na jednym ip ponieważ pisze mi w konsoli że mam tam bana. A cała sytuacja stała sie dzisiaj rano gdy wbiłem na serwer pograłem chwilke i wywalilo mi Csa i po próbie ponownego wejścia na serwer nie ladował mi sie pasek dołączania do serwera, a konsoli pisze mi "You have been banned from this server". Proszę o szybką pomoc z góry dzięki. Edit Gram na hotspocie z telefonu. I mam jeszcze 18Gb do wykorzystania. Edytowane 26 Listopada 2020 przez Toksem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 26 Listopada 2020 #612770 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Może zresetuj router i wtedy zobacz czy możesz wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 26 Listopada 2020 #612771 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 @Toksem Pewnie dostałeś flooda, poczekaj kilka godzin/jutro i zobacz, czy masz tego "bana" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 27 Listopada 2020 #612813 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Tłumaczyłem ci to wiele razy, dostałeś flooda i musisz poczekać bo to samo zejdzie za jakiś czas tak jak wspomniał to kolega wyżej, daj czas poczekaj, temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 27 Listopada 2020 #612819 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi