Toksem Napisano 27 Listopada 2020 #612871 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 (edytowane) Siemka Dzisiaj napotkałem się z problemem na serwerze A dokładniej na jeden mapie polowa mapy wyglądała normalnie. Ale po połowię mapy zaczęło się coś dziwnego. Oczywiście możecie mi cofać moje konto do statusu przed tym bugiem. A tutaj ss mojej topki lvla xD Edytowane 28 Listopada 2020 przez Toksem pemeq #URLOP i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoshots Napisano 28 Listopada 2020 #612923 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) o Edytowane 28 Listopada 2020 przez Twoshots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoshots Napisano 28 Listopada 2020 #612924 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Twoshots napisał: zrobcie cos prosze! bo nie ma gry kupe ludu poszlo tym tropem powbijali 400 i nawet nie maja juz klas do normalnej gry... Edytowane 28 Listopada 2020 przez Twoshots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 28 Listopada 2020 #612929 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Twoshots napisał: zrobcie cos prosze! bo nie ma gry kupe ludu poszlo tym tropem powbijali 400 i nawet nie maja juz klas do normalnej gry... Na ch*j się wypowiadasz myślisz że coś takim je****m pustym gadaniem coś zdziałasz k***a? Ehhh... Kurde poniosło mnie kurde sorry... Nie bądźcie źli. @pemeqq uwierz że nie każdy i w sumie ja i ty też nie zwłaszcza jak ty piszesz o resecie który tak naprawdę powinien być 6 grudnia nie ma łatwo Edytowane 28 Listopada 2020 przez -Damian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 28 Listopada 2020 #612938 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2020 @-Damian- każdy może się wypowiedzieć jeżeli gra na serwerze A co do tego lvl to nie wiem co jest grane i naprawdę chęci do gry maleją jak widać jeżeli pare osob tak miało tylko a inni dalej na niskich poziomach wobec tych 400. Myślę że to może pracę przed resetem dlatego tak ale nie wiem nie jestem pewny nie wprowadzam fake info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 29 Listopada 2020 #612946 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Postaram się jak najszybciej ogarnąć tego buga z poziomam. Po tym pewnie będzie trza zrobić full reset ranku i poziomów elo elo 350, pemeq #URLOP i Kropus dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 29 Listopada 2020 #612953 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi