Administrator VisTeR.' Napisano 30 Listopada 2020 #613156 Administrator Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Trochę przeciągane to wszystko było, jednak nadszedł ten moment który nie pozwala mi dłużej utrzymywać tej funkcji. Po ciężkich rozmowach z administracją, rezygnuję z rangi na której nie robiłem nic od dłuższego czasu a tak nie powinno być... Zostaję na swojej pierwszej i podstawowej funkcji osoby naprawiającej serwery w tle plus opieka nad jedynym go modem na sieci. Smutek.... No nic, na pewno będzie tylko lepiej powodzenia dla całej góry ja się oddalam w dół.... Born, kameleonn, SUNN. i 13 innych dodali reakcje 4 8 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 30 Listopada 2020 #613157 Weteran MH Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Pamiętaj że jak ktoś Cię zdenerwuje to możesz wejść na moje konto. Pozdrawiam! RYBSON, elo elo 350, VisTeR.' i 5 innych dodali reakcje 2 2 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 30 Listopada 2020 #613158 Weteran MH Udostępnij Napisano 30 Listopada 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi