Toksem Napisano 1 Grudnia 2020 #613246 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: Toksemik Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Dwa lata na różnych serwerach typu jail i cod Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam: Steam_0:0:420630924 oczywiście Steam posiadany Dlaczego Ty: Dlatego, że jestem bardzo aktywnym graczem i gram praktycznie codziennie po 2/3 godziny czasami 18 godzin pogram. Więc jeśli nie będzie mnie na serwerze zawsze mam telefon obok siebie i moge wejść na serwer jeśli będzie osoba łamiąca regulamin. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tak jak wspomniałem wyżej okolo zależy od dnia. Kontakt: Steam, forum, social media typu messenger, whatsapp Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Toksemik/80.72.43.106:27022/ Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Toksem Wredzioszek. i Kropus dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 1 Grudnia 2020 #613247 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 -Gt + -Aktywność + -Zgłaszanie na u@ + -Zgłaszanie cheaterow + -Przydadzą się dodatkowe ręce Jestem neutral już tłumaczę czemu -Nie znasz regulaminu co jest podstawą chodź się poprawiło lecz dalej udaje Ci się go łamać a regulamin to podstawa -Jak widać w twoim bansie widnieje 30 banów w czym 99% jak nie 100% jest za łamanie regulaminu chodź bany były trochę dawno więc to lekko usprawiedliwia i mogło się coś poprawic, zapoznaj się z regulaminem i będzie git Więc jak wspominałem wyżej jestem neutral ale można dać 2 tygodnie okresu próbnego, jedno przewinienie i wylatuje. Pozdrawiam pemeq 007. i Toksem dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 2 Grudnia 2020 #613250 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Jestem na nie : + Steam - Gt poniewaz przez dluzszy czas siedzisz n spekcie niz grasz - regulamin dalej go nie znasz mimo ze sie poprawiles to i tak dalej go lamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 2 Grudnia 2020 #613255 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) No ja tam jestem na tak bylebyś ogarnął to co @Roy Keane i @pemeqq napisali. Okres próbny nie zaszkodzi. + Steam +/- regulamin +/- godziny Edytowane 2 Grudnia 2020 przez -Damian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReeeFoX Napisano 2 Grudnia 2020 #613256 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 +gt +zgłaszanie cheaterów -nadmierne łamanie regulaminu Gdyby nie te bany, to bym żadnych zastrzeżeń nie miał, więc jeśli byś za miesiąc napisał podanie i w tym czasie nie złamał ani razu regulaminu, to byłbym na tak. Aktualnie jestem na NIE elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropus Napisano 2 Grudnia 2020 #613258 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Na nie + Steam - bany - gt - Łamanie regulaminu no i jeszcze ta ładna mina Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Kropus Aitler, Wredzioszek., F4N4TYK i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeSVET Napisano 2 Grudnia 2020 #613262 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 - regulamin +steam -gt (z racji że jest nowa maszyna gt teraz dobrze chodzi popraw aktywność i będę wtedy skłonny dać ci na tak - no i ten screen u kolegi z tą miną na ten moment jestem na nie F4N4TYK i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 2 Grudnia 2020 #613273 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Do regulaminu nie się nie stosujesz jak nie ma admina, na serwerze często prowokujesz, spora część tego gt jest przesiedziana na spect, na NIE Kropus, F4N4TYK, Wredzioszek. i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 2 Grudnia 2020 #613275 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Sorry Toksem ale niestety też jestem na Nie , ponieważ , często jak sobie patrzę w godzinach nocnych na GT serwera cod 400 to widać Ciebie samotnego na serwerze , a co za tym idzie że nabijasz sobie tak godzinki , tak samo jest jak są gracze , musisz gdzieś wyjść czy coś zrobić , to idziesz na SPECTA i tam potrafisz przesiedzieć bardzo długa ilość czasu. I jeszcze ten regulamin , trochę ciężko jest zaufać takiej osobie , że jak dostanie admina to nie będzie tej funkcji wykorzystywać jako przykrywkę do łamania regulaminu xD pemeq #URLOP, Kropus i Wredzioszek. dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 2 Grudnia 2020 #613282 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Na nie -toksyczny gracz - sieje ferment - zdjęcie @Kropus pokazuje jak bardzo "znasz" regulamin F4N4TYK i Kropus dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi