Toksem Napisano 1 Grudnia 2020 #613246 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: Toksemik Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): Dwa lata na różnych serwerach typu jail i cod Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:5 lat Steam / NonSteam: Steam_0:0:420630924 oczywiście Steam posiadany Dlaczego Ty: Dlatego, że jestem bardzo aktywnym graczem i gram praktycznie codziennie po 2/3 godziny czasami 18 godzin pogram. Więc jeśli nie będzie mnie na serwerze zawsze mam telefon obok siebie i moge wejść na serwer jeśli będzie osoba łamiąca regulamin. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tak jak wspomniałem wyżej okolo zależy od dnia. Kontakt: Steam, forum, social media typu messenger, whatsapp Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Toksemik/80.72.43.106:27022/ Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Toksem Wredzioszek. i Kropus dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 1 Grudnia 2020 #613247 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 -Gt + -Aktywność + -Zgłaszanie na u@ + -Zgłaszanie cheaterow + -Przydadzą się dodatkowe ręce Jestem neutral już tłumaczę czemu -Nie znasz regulaminu co jest podstawą chodź się poprawiło lecz dalej udaje Ci się go łamać a regulamin to podstawa -Jak widać w twoim bansie widnieje 30 banów w czym 99% jak nie 100% jest za łamanie regulaminu chodź bany były trochę dawno więc to lekko usprawiedliwia i mogło się coś poprawic, zapoznaj się z regulaminem i będzie git Więc jak wspominałem wyżej jestem neutral ale można dać 2 tygodnie okresu próbnego, jedno przewinienie i wylatuje. Pozdrawiam pemeq Toksem i 007. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 2 Grudnia 2020 #613250 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Jestem na nie : + Steam - Gt poniewaz przez dluzszy czas siedzisz n spekcie niz grasz - regulamin dalej go nie znasz mimo ze sie poprawiles to i tak dalej go lamiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 2 Grudnia 2020 #613255 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) No ja tam jestem na tak bylebyś ogarnął to co @Roy Keane i @pemeqq napisali. Okres próbny nie zaszkodzi. + Steam +/- regulamin +/- godziny Edytowane 2 Grudnia 2020 przez -Damian- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReeeFoX Napisano 2 Grudnia 2020 #613256 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 +gt +zgłaszanie cheaterów -nadmierne łamanie regulaminu Gdyby nie te bany, to bym żadnych zastrzeżeń nie miał, więc jeśli byś za miesiąc napisał podanie i w tym czasie nie złamał ani razu regulaminu, to byłbym na tak. Aktualnie jestem na NIE elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropus Napisano 2 Grudnia 2020 #613258 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Na nie + Steam - bany - gt - Łamanie regulaminu no i jeszcze ta ładna mina Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Kropus Aitler, elo elo 350, Wredzioszek. i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeSVET Napisano 2 Grudnia 2020 #613262 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 - regulamin +steam -gt (z racji że jest nowa maszyna gt teraz dobrze chodzi popraw aktywność i będę wtedy skłonny dać ci na tak - no i ten screen u kolegi z tą miną na ten moment jestem na nie F4N4TYK i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 2 Grudnia 2020 #613273 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Do regulaminu nie się nie stosujesz jak nie ma admina, na serwerze często prowokujesz, spora część tego gt jest przesiedziana na spect, na NIE Kropus, elo elo 350, Wredzioszek. i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 2 Grudnia 2020 #613275 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Sorry Toksem ale niestety też jestem na Nie , ponieważ , często jak sobie patrzę w godzinach nocnych na GT serwera cod 400 to widać Ciebie samotnego na serwerze , a co za tym idzie że nabijasz sobie tak godzinki , tak samo jest jak są gracze , musisz gdzieś wyjść czy coś zrobić , to idziesz na SPECTA i tam potrafisz przesiedzieć bardzo długa ilość czasu. I jeszcze ten regulamin , trochę ciężko jest zaufać takiej osobie , że jak dostanie admina to nie będzie tej funkcji wykorzystywać jako przykrywkę do łamania regulaminu xD urlopowy pemeq, Kropus i Wredzioszek. dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 2 Grudnia 2020 #613282 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2020 Na nie -toksyczny gracz - sieje ferment - zdjęcie @Kropus pokazuje jak bardzo "znasz" regulamin F4N4TYK i Kropus dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi