Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Toksemik

Doświadczenie (w byciu adminem): Dwa lata na różnych serwerach typu jail i cod

Znajomość AMXX (W skali 1-10):7

Staż w CS-sie:5 lat

Steam / NonSteam: Steam_0:0:420630924 oczywiście Steam posiadany

Dlaczego Ty: Dlatego, że jestem bardzo aktywnym graczem i gram praktycznie codziennie po 2/3 godziny czasami 18 godzin pogram. Więc jeśli nie będzie mnie na serwerze zawsze mam telefon obok siebie i moge wejść na serwer jeśli będzie osoba łamiąca regulamin. 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tak jak wspomniałem wyżej okolo zależy od dnia. 

Kontakt: Steam, forum, social media typu messenger, whatsapp

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Toksemik/80.72.43.106:27022/

Edytowane przez Toksem
Napisano

-Gt +
-Aktywność + 
-Zgłaszanie na u@ +
-Zgłaszanie cheaterow +
-Przydadzą się dodatkowe ręce 

Jestem neutral już tłumaczę czemu 
-Nie znasz regulaminu co jest podstawą chodź się poprawiło lecz dalej udaje Ci się go łamać a regulamin to podstawa 
-Jak widać w twoim bansie widnieje 30 banów w czym 99% jak nie 100% jest za łamanie regulaminu chodź bany były trochę dawno więc to lekko usprawiedliwia i mogło się coś poprawic, zapoznaj się z regulaminem i będzie git 

Więc jak wspominałem wyżej jestem neutral ale można dać 2 tygodnie okresu próbnego, jedno przewinienie i wylatuje. 

Pozdrawiam pemeq

Napisano

+gt

+zgłaszanie cheaterów

-nadmierne łamanie regulaminu

Gdyby nie te bany, to bym żadnych zastrzeżeń nie miał, więc jeśli byś za miesiąc napisał podanie i w tym czasie nie złamał ani razu regulaminu, to byłbym na tak. Aktualnie jestem na NIE

Napisano

Sorry Toksem ale niestety też jestem na Nie , ponieważ , często jak sobie patrzę w godzinach nocnych na GT serwera cod 400 to widać Ciebie samotnego na serwerze , a co za tym idzie że nabijasz sobie tak godzinki , tak samo jest jak są gracze , musisz gdzieś wyjść czy coś zrobić , to idziesz na SPECTA i tam potrafisz  przesiedzieć bardzo długa ilość czasu. I jeszcze ten regulamin , trochę ciężko jest zaufać takiej osobie , że jak dostanie admina to nie będzie tej funkcji wykorzystywać jako przykrywkę do łamania regulaminu xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...