Don Mateuko Napisano 9 Grudnia 2020 #613787 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 Jak dobrze wiecie, w dniu wczorajszym odbył się malutki konkursik, z okazji 600 pytania dnia. Uczestników nie brakowało, muszę przyznać, że zaangażowanie całkiem miłe z Waszej strony. Nagroda główna ląduje do @Born, jako pierwszy poprawnie rozwiązał krzyżówkę. Nagrodą główną jest 5 losowych gier na steam. Gratuluję Osobą, która druga poprawnie rozwiązała krzyżówkę, lecz w późniejszym czasie został @nynek. Nagrodą jest również 5 losowych gier na steam, lecz z niższym przedziałem cenowym aniżeli nagroda główna. Congrats Przygotowałem również nagrodę specjalną, za wytrwałość i nie poddawanie się pomimo wielu przeszkód, które stanęły na drodze do prawidłowego rozwiązania krzyżówki. @pemeqq, bo akurat mowa o tym uczestniku, walczył dobre 3 godziny (przy mojej obecności na tsie) z krzyżówką i próbował ją rozwiązać, lecz nie udawało mu się, ale doceniam jego zaangażowanie i wytrwałość w dążeniu do celu. Nagrodą specjalną jest 50zł do wydania w naszym sklepiku. Gratuluję Dodatkowo, każda osoba, która wzięła udział zostanie nagrodzona repką na forum, wiecie, taka nagroda pocieszenia @Born oraz @nynek zapraszam na PW po odbiór nagrody. @pemeqq zgłoś się do @LOLSON po odbiór nagrody. Poniżej zamieszczam krzyżówkę wraz z odpowiedziami. urlopowy pemeq, Aitler, nynek i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi