Paulinkaa_ Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) Wzór podania: Nick na serwerze: Paulinkaa Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 5/8 Doświadczenie: Byłam administratorką na dwóch serwerach cs1.6 w tym CS:GO MOD oraz JailBreak Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Nie SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Paulinkaa/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że moje doświadczenie w funkcji administratorki jest na wysokim poziomie. Uważam również, że przyda sie kolejna para rąk do pomocy. Gram w rożnych godzinach na serwerze co wydaje mi się jest plusem ponieważ na serwerze zawsze znajdzie sie osoba chętna na łamanie regulaminu. Pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie podania Paulinkaa EDIT: @Witu$ Z tego co czytałam mikrofon nie jest podany w informacji dla kandydatów na stanowisko administratora a co do faworyzacji uważam, że jest to wyolbrzymione mimo wszystko dziękuje za swoją wypowiedz Edited December 29, 2020 by Paulinkaa_ DYCHA xd, elo elo 350 and Witu$ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squb 1.6 GO:MOD Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Można dać szansę. Widuję ją codziennie na serwerze. Dokup Counter Strike na steam. Do 5 stycznia masz go za 7,19zł - koszt niewielki. Paulinkaa_, OseRaN and BOCIANEQ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOCIANEQ Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 Jestem jak najbardziej na tak. widuje na serwerze i tylko kup sobie cs 1.6 steam i będzie wszystko okej. nie ma z tobą problemów na serwerze. powodzenia pozdrawiam OseRaN and Paulinkaa_ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiaBlO131 Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 -wiek + -amx + -steam - - widuje bardzo często na serwerze oraz ma dobry kontakt z każdym graczem JESTEM NA TAK BOCIANEQ and Paulinkaa_ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLii Posted December 26, 2020 Share Posted December 26, 2020 (edited) Mam troszkę mieszane uczucia co do tego podania, ale myślę, że można dać ci szanse + wiek +dobre GT +doświadczenie - grasz na serwerze z 2tyg i już podanie piszesz? Nie za szybko troszkę daj się troszkę lepiej poznać - dokup tego cs'a na Steama i będzie gitarka Powodzonka! Edited January 4, 2021 by HoLii BOCIANEQ and Paulinkaa_ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDI Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) Jestem za okresem próbnym + AMX + wiek + doświadczenie + GT - od 18 dni jesteś dopiero na serwerze i podanie już składasz trochę krótko, ale godziny masz, więc taki mały minusik -steam widać, że codziennie jesteś na serwerze nawet w święta bocie Edited December 29, 2020 by GAZDI Paulinkaa_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Witu$ Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) Neutral +amxx -mikro -Steam -Dzisiejsze glupkowate zachowanie w stosunku do gracza kwatek, rozumiem że może być to twój kolega Ale nie możesz go zwalniać z określonej mu winy skoro ją popełnił, obserwowałem to zachowanie i nie ukrywam nie spodobala mi się ta faworyzacja. + stażu nikt Ci nie odbierze + no i oczywiście plusik za wiek nie jestem pewny co do tego bo nigdy Cię nie słyszałem na mikro, lecz częściej na czacie Ale okej. No co powodzenia ☺ Edit : kultura również leży *nie potrzebne przekleństwa na chacie* przypominam że, administrator musi dawać przykład . Masz wyrabiać sobie opinię A nie ja pogarszac. Edited December 30, 2020 by Witu$ Paulinkaa_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DYCHA xd Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) JAK NAJBARDZIEJ NA TAK Widuje cię często na serwerku i nigdy nie ma z tobą jakich kolwiek problemów. +GT +Doświadczenie Według mnie można jej dać szansę Powodzonka Kumpela 😁😅❤ Edited December 30, 2020 by DYCHA xd Paulinkaa_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRANS4MATOR_[SKILLS]. Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 wiek + steam - gt + amx + - kultura na - + faworyzacja - W tej sytuacji z kwatkiem o której wspomniał witus można było zaobserwować faworyzowanie gracza , który non stop chodził i wyzywał po matkach a jak mu odebrano mikrofon to zaczął zgrywać niewinnego po jakimś czasie mu ten mikrofon dano i znów zaczął się pruć a ty mu nawet nie zwróciłaś uwagi,więc jest to trochę bierność z twojej strony. Na razie na NIE Paulinkaa_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' URLOP Posted January 4, 2021 Administrator Share Posted January 4, 2021 https://store.steampowered.com/app/10/CounterStrike/ Polecam zakupić STEAM. Na razie to się zgłoś na PW i zobaczymy co dalej. Paulinkaa_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' URLOP Posted January 16, 2021 Administrator Share Posted January 16, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...