Paulinkaa_ Napisano 25 Grudnia 2020 #615229 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: Paulinkaa Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 5/8 Doświadczenie: Byłam administratorką na dwóch serwerach cs1.6 w tym CS:GO MOD oraz JailBreak Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Nie SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/Paulinkaa/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Uważam, że moje doświadczenie w funkcji administratorki jest na wysokim poziomie. Uważam również, że przyda sie kolejna para rąk do pomocy. Gram w rożnych godzinach na serwerze co wydaje mi się jest plusem ponieważ na serwerze zawsze znajdzie sie osoba chętna na łamanie regulaminu. Pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie podania Paulinkaa EDIT: @Witu$ Z tego co czytałam mikrofon nie jest podany w informacji dla kandydatów na stanowisko administratora a co do faworyzacji uważam, że jest to wyolbrzymione mimo wszystko dziękuje za swoją wypowiedz Edytowane 29 Grudnia 2020 przez Paulinkaa_ Witu$, DYCHA xd i elo elo 350 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 25 Grudnia 2020 #615234 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2020 Można dać szansę. Widuję ją codziennie na serwerze. Dokup Counter Strike na steam. Do 5 stycznia masz go za 7,19zł - koszt niewielki. OseRaN, BOCIANEQ i Paulinkaa_ dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCIANEQ Napisano 26 Grudnia 2020 #615254 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 Jestem jak najbardziej na tak. widuje na serwerze i tylko kup sobie cs 1.6 steam i będzie wszystko okej. nie ma z tobą problemów na serwerze. powodzenia pozdrawiam Paulinkaa_ i OseRaN dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiaBlO131 Napisano 26 Grudnia 2020 #615272 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 -wiek + -amx + -steam - - widuje bardzo często na serwerze oraz ma dobry kontakt z każdym graczem JESTEM NA TAK BOCIANEQ i Paulinkaa_ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoLii Napisano 26 Grudnia 2020 #615275 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Mam troszkę mieszane uczucia co do tego podania, ale myślę, że można dać ci szanse + wiek +dobre GT +doświadczenie - grasz na serwerze z 2tyg i już podanie piszesz? Nie za szybko troszkę daj się troszkę lepiej poznać - dokup tego cs'a na Steama i będzie gitarka Powodzonka! Edytowane 4 Stycznia 2021 przez HoLii Paulinkaa_ i BOCIANEQ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 29 Grudnia 2020 #615494 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Jestem za okresem próbnym + AMX + wiek + doświadczenie + GT - od 18 dni jesteś dopiero na serwerze i podanie już składasz trochę krótko, ale godziny masz, więc taki mały minusik -steam widać, że codziennie jesteś na serwerze nawet w święta bocie Edytowane 29 Grudnia 2020 przez GAZDI Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witu$ Napisano 29 Grudnia 2020 #615496 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Neutral +amxx -mikro -Steam -Dzisiejsze glupkowate zachowanie w stosunku do gracza kwatek, rozumiem że może być to twój kolega Ale nie możesz go zwalniać z określonej mu winy skoro ją popełnił, obserwowałem to zachowanie i nie ukrywam nie spodobala mi się ta faworyzacja. + stażu nikt Ci nie odbierze + no i oczywiście plusik za wiek nie jestem pewny co do tego bo nigdy Cię nie słyszałem na mikro, lecz częściej na czacie Ale okej. No co powodzenia ☺ Edit : kultura również leży *nie potrzebne przekleństwa na chacie* przypominam że, administrator musi dawać przykład . Masz wyrabiać sobie opinię A nie ja pogarszac. Edytowane 30 Grudnia 2020 przez Witu$ Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DYCHA xd Napisano 29 Grudnia 2020 #615561 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 (edytowane) JAK NAJBARDZIEJ NA TAK Widuje cię często na serwerku i nigdy nie ma z tobą jakich kolwiek problemów. +GT +Doświadczenie Według mnie można jej dać szansę Powodzonka Kumpela ??❤ Edytowane 30 Grudnia 2020 przez DYCHA xd Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRANS4MATOR_[SKILLS]. Napisano 3 Stycznia 2021 #615863 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 wiek + steam - gt + amx + - kultura na - + faworyzacja - W tej sytuacji z kwatkiem o której wspomniał witus można było zaobserwować faworyzowanie gracza , który non stop chodził i wyzywał po matkach a jak mu odebrano mikrofon to zaczął zgrywać niewinnego po jakimś czasie mu ten mikrofon dano i znów zaczął się pruć a ty mu nawet nie zwróciłaś uwagi,więc jest to trochę bierność z twojej strony. Na razie na NIE Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Stycznia 2021 #615965 Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 https://store.steampowered.com/app/10/CounterStrike/ Polecam zakupić STEAM. Na razie to się zgłoś na PW i zobaczymy co dalej. Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Stycznia 2021 #617034 Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi