HaZarD. Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Nick:HaZarD Wiek:22 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam spore doświadczenie na tej posadzie . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10/10 Nie pewność ? Można sprawdzić Staż w CS-sie: Chyba 13 lat Steam / NonSteam: Aktualnie NonSteam Dlaczego Ty: Dobrę pytanie , Jestem osobą doświadczoną i zaangażowaną na tej posadzie , chciałbym zapobiec gry osobą ze wspomagaczami tak zwanymi (cheatami) , Gram do późna i często więc nie będzie żadnego problemu ze skontaktowaniem się ze mną chciałbym pomóc w dalszym rozwijaniu się serwer'a , i wsparciu innym graczom z góry innej beczki ! naprawcie w końcu ten RANK!, Pozdrawiam Szczęsliwego nowego roku ! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 4 do 7h nawet i więcej Można sprawdzić po GT Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/HaZarD/80.72.40.110:27027/ Swirusek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldNM Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Jestem na tak +GT +AMX +Widzę go na serwerze, nie łamie regulaminu, -ns, ale postaraj się kupić bo to nie jest wysoki wydatek a 7zł kosztuje aktualnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swirusek Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Cześć jestem na TAK Znam od dłuższego czasu Ogarnięty Amx na plusie i tak jak kolega wyżej kup steam teraz 7 zl Gormit lowca kotow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mufaj Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Jestem na tak +amx +aktywny +zglasza na [email protected] +wiek -steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furysei Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Jestem na tak +amx +wiek +często widuje +pomaga +/-witaj w rodzinie ns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kropus Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Jestem na tak + wiek + amx ( ale fajnie by było jakby ktoś sprawdził twoja znajomość amx) + aktywność + mało adminów - jedynie co boli to ten brak steema Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfIDraV Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Zostajesz przyjęty na okres próbny na 2 tyg. Podaj mi dane na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfIDraV Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...