Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Wzór podania:

Nick na serwerze:  iser
Znajomość AMXX (0/8):  5/6
Doświadczenie: Byłem kilkar razy Adminem
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Posiadam ale nie gram na nim poniewaz blokuja mi sie tam fpsy do 21 nie wiem czemu
SID: STEAM_1:0:2107135871
Link do profilu na STEAM: Społeczność Steam :: iser (steamcommunity.com)
Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for Iser
Kontakt: GG/FORUM/STEAM
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:  Ponieważ chciałbym pomoc dla adminów i myślę że byłbym dobrym adminem 

@Paulinkaa_ i @HoLii ale w wymaganiach na admina nie ma napisane ze admin musi uzywac mikrofonu wiec Niby Legalnie nie mogl bym uzywac ale Nie ma w wymaganiach ze admin musi miec mikrofon i go używać a doświadczenie to byłem kiedyś adminem na serwerze Vistera nawet

Vister ma 2 sieci i właśnie na drugiej sieci vistera miałem admina

Edytowane przez iser
Napisano

Trudno mi powiedzieć  czy na pewno sie spiszesz ale można dać szansę

+GT

+Forum

+AMX

+Doświadczenie chociaż troche wątpliwe z powodu wieku

-Zanim złożyłeś podanie nie odzywałeś sie na serwerze

+Grasz w fajnych godzinach

-/+ Steam

-Prawda jest taka ze legalnie nawet mikrofonu nie mogłbyś uzywać a chcesz być adminem

-W pełnieniu roli Admina trzeba być stanowczym nie wiem czy taki będziesz gdy osoba np 5 lat starsza zacznie z tobą dyskutować

Mimo wszystko jak sie otworzyłeś i zacząłeś rozmawiać z graczami polubiłam cie

Powodzenia :D

Napisano (edytowane)

Jestem na NIE, gdyby nie ten wiek byłbym na TAK
+GT
-/+ steam (hmm, jak ci moga się blokować fpsy skoro masz ponad 1,500h na steam przegranych na 1.6 i to nie jest możliwe żeby ci się tylko na go modzie blokowały fpsy 

-/+ amx, ale da się nauczyć szybko, więc bardziej na plus
-/+ doświadczenie (wątpie, że byłeś adminem kilka razy jak masz taki wiek)
- w twoim profilu na forum złożyłeś podanie na admina na GO MODA 11 czerwca 2018r. podałeś tam, że miałeś 13 lat, jest już prawie 2021, a ty przez ten czas miałeś urodziny raz? coś mi tu nie pasuję skoro logicznie myśląc powinieneś mieć teraz 15 lat 

normalnie matrix pierwsza klasa :D 

@iser trochę dziwne, że mówisz, że byłeś adminem na serwerze vistera jak żadne z twoich podań nie było przyjęte 
pisałeś, że byłeś opiekunem w wieku 14 w poprzednim podaniu, a w tym już tylko, że byłeś adminem kilka razy. W każdym podaniu piszesz co innego, a i tak wszystkie towoje podania były odrzucone poczekaj może do tych 16 lat jak tu koleżanka wyżej napisała i złóż podanie wtedy będę na tak :pepeboss:

@VisTeR.' jak możesz to weź to oceń, bo ty bardziej jesteś obeznany w tym kto kiedy i jak składał podanie itd. tu już chyba nic do dodania nie trzeba mieć :happyface:

Nie musi mieć mikrofonu, ale zauważ to, że jak ktoś ma np. 20 lat to będzie się słuchał osoby która ma 14 lat? mi się zdaje, że nie, a tak w ogóle tu chodzi o to, że nikt Cię nie słyszał przez mikro, a jak składasz podanie to też chociaż troche powinieneś np. nawet dać info w csie albo co kolwiek żeby Cię chociaż administracja usłyszała, że jesteś ogarnięty i umiesz się zachować, bo np osoby w twoim wieku albo w młodszym drą się się albo chcą się przyatencjonować

@iser i w tamtym podaniu podałeś, że miałeś 13 lat w roku 2019, a w 2018 na tej sieci podałeś, że masz 13 no halo XD + tego, że miałeś 3 skargi i prawdopodobnie przez to straciłeś admina i co można doliczyć do tego Vister na tej sieci odrzucił ci 2 razy podanie, więc ja jestem tym bardziej na NIE. Nie mam już nic do dodania Vister zadecyduje 

Edytowane przez GAZDI
Napisano

Aktualnie jestem na nie :/

+ Gt

+/- jak naprawisz Steama to będzie plusik

+/- amx ale go da się w miarę szybko ogarnąć

+/- doświadczenie, jakoś nie chce mi się zbytnio wierzyć, że w tym wieku miałeś kiedyś admina

- wiek, masz 14 lat i podanie piszesz? :wilkel: Jak nawet legalnie nie możesz mikra używać 

Moim zdaniem napisz 2 podanie jak skończysz min. 16 lat wtedy będę na tak :P

Ale i tak powodzonka życzę :animutronik:

• Administrator
Napisano (edytowane)

https://pochylnia.pl/topic/122312-podanie-na-admina/

https://pochylnia.pl/topic/123698-skarga-na-iser/

Ok ja nie pamiętam jak to wtedy wyglądało więc robimy tak:

@kameleonn @MilyPan @Squb @OseRaN @Tosia

Czekam na wasze posty. Potem zadecyduję. 

Te 2 tematy wyżej są dla mnie nie macie ich brać jako opinię. 

Edytowane przez VisTeR.'
Napisano

Wymagania to wymagania brak Steama a raczej na nim nie grasz plus wiek powinny cię skreślić z listy kandydatów grałem z tv kiedyś i kilka dni temu i jakoś zbytnio opinie o TB niemmam ale sam wiek cię skreśla według mnie jestem neutralny co do tego podania leku

Napisano

+/- steam 

+ gt

+amx

Jestem na  nie ( gdyby było  te 15 lat minimum i naprawiony cs na steamie)  dałbym na tak bez zastanowienia. 

Ale powodzenia życzę!  ?

Napisano

Aktywność w miarę dobra, ale nie grasz przez steam - pobaw się komendami rozgrywki, żeby usunąć swój problem.

W sumie nie wiem jakim byłbyś adminem, ale ograniczyłeś się chyba najbardziej do kontaktu z jedną osobą czyt. TR4NSFORMATOR.

Brak zgłoszeń na u@.

Ciężko coś więcej napisać.

Chwilowe nie.

Napisano

Wiek -

Amx  mysle troche zawyzone ale +

GT+

Steam-

W sumie to cie nie znam na serverze cie widywalem ale zero komunikacji z twojej strony. Pograj jeszcze troszeczke zapoznaj sie z graczami itd jak narazie jestem na 

Nie.

• Administrator
Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...