iser Napisano 27 Grudnia 2020 #615390 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: iser Wiek: 14 Znajomość AMXX (0/8): 5/6 Doświadczenie: Byłem kilkar razy Adminem Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Posiadam ale nie gram na nim poniewaz blokuja mi sie tam fpsy do 21 nie wiem czemu SID: STEAM_1:0:2107135871 Link do profilu na STEAM: Społeczność Steam :: iser (steamcommunity.com) Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for Iser Kontakt: GG/FORUM/STEAM Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ chciałbym pomoc dla adminów i myślę że byłbym dobrym adminem @Paulinkaa_ i @HoLii ale w wymaganiach na admina nie ma napisane ze admin musi uzywac mikrofonu wiec Niby Legalnie nie mogl bym uzywac ale Nie ma w wymaganiach ze admin musi miec mikrofon i go używać a doświadczenie to byłem kiedyś adminem na serwerze Vistera nawet Vister ma 2 sieci i właśnie na drugiej sieci vistera miałem admina Edytowane 30 Grudnia 2020 przez iser GAZDI, HoLii, TRANS4MATOR_[SKILLS]. i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRANS4MATOR_[SKILLS]. Napisano 27 Grudnia 2020 #615402 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2020 amxx na + doświadczenie na + steam na + game tracker na + wiek wystarczy , widać go na serwerze no i dobrze gra , poradzi sobie na luzie ja na TAK pzdr GAZDI i 02414 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 28 Grudnia 2020 #615450 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Trudno mi powiedzieć czy na pewno sie spiszesz ale można dać szansę +GT +Forum +AMX +Doświadczenie chociaż troche wątpliwe z powodu wieku -wiek -Zanim złożyłeś podanie nie odzywałeś sie na serwerze +Grasz w fajnych godzinach -/+ Steam -Prawda jest taka ze legalnie nawet mikrofonu nie mogłbyś uzywać a chcesz być adminem -W pełnieniu roli Admina trzeba być stanowczym nie wiem czy taki będziesz gdy osoba np 5 lat starsza zacznie z tobą dyskutować Mimo wszystko jak sie otworzyłeś i zacząłeś rozmawiać z graczami polubiłam cie Powodzenia 02414 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 29 Grudnia 2020 #615492 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 (edytowane) Jestem na NIE, gdyby nie ten wiek byłbym na TAK +GT -/+ steam (hmm, jak ci moga się blokować fpsy skoro masz ponad 1,500h na steam przegranych na 1.6 i to nie jest możliwe żeby ci się tylko na go modzie blokowały fpsy -/+ amx, ale da się nauczyć szybko, więc bardziej na plus -/+ doświadczenie (wątpie, że byłeś adminem kilka razy jak masz taki wiek) ----- wiek - w twoim profilu na forum złożyłeś podanie na admina na GO MODA 11 czerwca 2018r. podałeś tam, że miałeś 13 lat, jest już prawie 2021, a ty przez ten czas miałeś urodziny raz? coś mi tu nie pasuję skoro logicznie myśląc powinieneś mieć teraz 15 lat normalnie matrix pierwsza klasa @iser trochę dziwne, że mówisz, że byłeś adminem na serwerze vistera jak żadne z twoich podań nie było przyjęte pisałeś, że byłeś opiekunem w wieku 14 w poprzednim podaniu, a w tym już tylko, że byłeś adminem kilka razy. W każdym podaniu piszesz co innego, a i tak wszystkie towoje podania były odrzucone poczekaj może do tych 16 lat jak tu koleżanka wyżej napisała i złóż podanie wtedy będę na tak @VisTeR.' jak możesz to weź to oceń, bo ty bardziej jesteś obeznany w tym kto kiedy i jak składał podanie itd. tu już chyba nic do dodania nie trzeba mieć Nie musi mieć mikrofonu, ale zauważ to, że jak ktoś ma np. 20 lat to będzie się słuchał osoby która ma 14 lat? mi się zdaje, że nie, a tak w ogóle tu chodzi o to, że nikt Cię nie słyszał przez mikro, a jak składasz podanie to też chociaż troche powinieneś np. nawet dać info w csie albo co kolwiek żeby Cię chociaż administracja usłyszała, że jesteś ogarnięty i umiesz się zachować, bo np osoby w twoim wieku albo w młodszym drą się się albo chcą się przyatencjonować@iser i w tamtym podaniu podałeś, że miałeś 13 lat w roku 2019, a w 2018 na tej sieci podałeś, że masz 13 no halo XD + tego, że miałeś 3 skargi i prawdopodobnie przez to straciłeś admina i co można doliczyć do tego Vister na tej sieci odrzucił ci 2 razy podanie, więc ja jestem tym bardziej na NIE. Nie mam już nic do dodania Vister zadecyduje Edytowane 30 Grudnia 2020 przez GAZDI 02414 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoLii Napisano 29 Grudnia 2020 #615554 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Aktualnie jestem na nie + Gt +/- jak naprawisz Steama to będzie plusik +/- amx ale go da się w miarę szybko ogarnąć +/- doświadczenie, jakoś nie chce mi się zbytnio wierzyć, że w tym wieku miałeś kiedyś admina - wiek, masz 14 lat i podanie piszesz? Jak nawet legalnie nie możesz mikra używać Moim zdaniem napisz 2 podanie jak skończysz min. 16 lat wtedy będę na tak Ale i tak powodzonka życzę GAZDI i Madziaa<3 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Stycznia 2021 #615962 Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 (edytowane) https://pochylnia.pl/topic/122312-podanie-na-admina/ https://pochylnia.pl/topic/123698-skarga-na-iser/ Ok ja nie pamiętam jak to wtedy wyglądało więc robimy tak: @kameleonn @MilyPan @Squb @OseRaN @Tosia Czekam na wasze posty. Potem zadecyduję. Te 2 tematy wyżej są dla mnie nie macie ich brać jako opinię. Edytowane 4 Stycznia 2021 przez VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 4 Stycznia 2021 #615977 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Wymagania to wymagania brak Steama a raczej na nim nie grasz plus wiek powinny cię skreślić z listy kandydatów grałem z tv kiedyś i kilka dni temu i jakoś zbytnio opinie o TB niemmam ale sam wiek cię skreśla według mnie jestem neutralny co do tego podania leku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OseRaN Napisano 4 Stycznia 2021 #615981 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 +/- steam + gt - wiek +amx Jestem na nie ( gdyby było te 15 lat minimum i naprawiony cs na steamie) dałbym na tak bez zastanowienia. Ale powodzenia życzę! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 4 Stycznia 2021 #615984 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Aktywność w miarę dobra, ale nie grasz przez steam - pobaw się komendami rozgrywki, żeby usunąć swój problem. W sumie nie wiem jakim byłbyś adminem, ale ograniczyłeś się chyba najbardziej do kontaktu z jedną osobą czyt. TR4NSFORMATOR. Brak zgłoszeń na u@. Ciężko coś więcej napisać. Chwilowe nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 5 Stycznia 2021 #616020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Wiek - Amx mysle troche zawyzone ale + GT+ Steam- W sumie to cie nie znam na serverze cie widywalem ale zero komunikacji z twojej strony. Pograj jeszcze troszeczke zapoznaj sie z graczami itd jak narazie jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Stycznia 2021 #616074 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Admini dali swój glos. 4x Nie + 1 x neutral. Odrzucam. CL/ Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Stycznia 2021 #616075 Administrator Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi