syfon Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 (edited) Nick: syfon Wiek: 23 Doświadczenie { bylem juz adminem na 3 serwerach znam komedy): Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7.10 Staż w CS-sie: 3 miesace na tym serwerze a tak to z 10 lat Steam / NonSteam: nonsteram Dlaczego Ty:jestem kuturalny spotyam sie wiele razy z obrazą innych graczy oraz graczy na aimach i wh Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3.4 godziny Kontakt: gg:50854643 Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/syfon/80.72.40.110:27027/ Edited January 2, 2021 by syfon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swirusek Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 (edited) Witaj Syfon. Jestem na NIE! ponieważ: - Wątpię w Twój wiek. - DOŚWIADCZENIE (PEWNIE BRAK) - ZNAJOMOSC AMX ( BARDZO WĄTPIĄCE) - Widziałem Cię na serwie parę razy lecz to i tak za mało - Brak linka do GT - Nie masz wgl. wiedzy jak i obeznania na serwerze.. Popraw to wszystko i wtedy zmienię zdanie Powodzenia! @syfon na takiej iż podstawie że, Twoje podanie jest napisane jak jest / GT samo tez mówi za siebie. / Pograj trochę kup MIKROFON i STEAM (PROMOCJA JEST 7zl kosztuje) Edited January 2, 2021 by Swirusek GoldNM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldNM Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Neutraly Widziałem cię kilka razy ale jakoś nie specjalnie ciebie pamiętam. Co do twojego doświadczenia to "nie złe" nic nam nie mówi, równie dobrze możesz nic nie wiedzieć na ten temat, ale każdy kiedyś musiał zdobyć doświadczenie. AMX jest dobre, o ile piszesz prawdę. Link do GT trzeba sobie samemu poszukać? Wiesz w ogóle co to GT czy miałeś problem z odnalezieniem? Co do wypowiedzi @Swirusek ma do kilku rzeczy wątpliwości więc na razie daje neutrala. Swirusek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mufaj Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 na ten moment jestem na nie + amx - brak linku do gt - non steam widziałem na serwerze parę razy ale jakoś nie zapamiętałem oraz daj się bardziej poznać Swirusek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
syfon Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 2 godziny temu, Swirusek napisał: Witaj Syfon. Jestem na NIE! ponieważ: - Wątpię w Twój wiek. - DOŚWIADCZENIE (PEWNIE BRAK) - ZNAJOMOSC AMX ( BARDZO WĄTPIĄCE) - Widziałem Cię na serwie parę razy lecz to i tak za mało - Brak linka do GT - Nie masz wgl. wiedzy jak i obeznania na serwerze.. Popraw to wszystko i wtedy zmienię zdanie Powodzenia! czemu wątpisz w wiek dowód mam pokazać czy co/ a co DOŚWIADCZENIA czemu pewnie brak na jakej podstawie to wiesz elo elo 350 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kropus Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 (edited) Na nie - konto pod podanie - aktywnosc - ns @syfon nie wypowiadaj sie pod swoim podaniem następnym razem użyj opcji edytuj Edited January 2, 2021 by Kropus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furysei Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Na nie -Mało razy Cię widziałem -gt -konto pod podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZZHHPP Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Jestem na nie -Brak Steam -Konto pod podanie -Aktywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfIDraV Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...