Witu$ Napisano 3 Stycznia 2021 #615799 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: Witu$ Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): Przypomniałem sobie i myślę 5/6 Doświadczenie: Byłem przez ok. rok z hakiem tutaj adminem jeszcze na CSGO #8, także swój debiut miałem. Złożyłem rezygnacje z powodu braku czasu na grę, w wolnych chwilach łączyłem prace ze szkołą i nie miałem kiedy nawet nabić wymaganych godzin administratorskich na serwerze, więc postanowiłem, że będzie to najlepsza decyzja. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: TAK SID: STEAM_0:0:203885942 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198368037612/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Witu%24/91.224.117.52:27140/ Kontakt: fb,ts,forum,e-mail Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem spokojnym, raczej cichym graczem nie przysparzającym kłopotów. Dobrze wiem, że sobie poradzę na tym stanowisku. @GAZDI Nie bardzo rozumiem tu twoją wypowiedź, trochę brak spójności i logiki ale pozwole sobie odpowiedzieć, bo przecież mi można. Pierwsze zdanie jeżeli można go tak nazwać, bo twoja długa wypowiedź to 2 zdania, rozumiem tak że ; zarzucasz mi, że przecież nie miałem czasu a mam 30h w okresie +-tygodnia. Wydaje mi się że połączyles tu przeszłość z teraźniejszością, pewnie pijesz tu do dawnej mojej sytuacji która teraz nie ma już miejsca i mam wolny czas, który właśnie spędzam sobie grając w cs'ka. Ba po drugie ; Jesteś strasznie stronniczy, nie wiem z jakich powodów, może nienawiść? Nie mnie to oceniać, sam najlepiej wiesz co Ci leży na serduchu. Już uderzam w punkt; nie musimy daleko szukać podanie wyżej gracz Noiq - Widnieje wielkie TAK, to nie wszystko GT na ++++, POWAŻNIE ? aa rozumiem 22 godzinki to więcej dla Ciebie niż moje 30 Hmm no dobra mialem to przemilczeć; Pozwolę jeszcze się odnieść do tego mikrofonu, uderzasz w mikrofon, który nie jest wymagany, może skończyły Ci się argumenty już na - i startujesz do takich rzeczy ? NIE WIEM, ale wiem jedno ; Mikrofonu będę używał kiedy chce i kiedy mi się to podoba i nikt mnie nie będzie do tego zmuszał bo jestem wolnym człowiekiem. Tyle z mojej strony Pozdrawiam Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Witu$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCIANEQ Napisano 3 Stycznia 2021 #615809 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 + wiek + amx + steam + doświadczenie zgłaszasz na u@ jesteś miłym graczem nie było z tobą problemów na serv. więc ja jestem jak najbardziej za okresem próbnym pozdrawiam serdecznie powodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iser Napisano 3 Stycznia 2021 #615858 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) +wiek +amx +steam +doświadczenie +GT +bez problemowy człowiek na serwerze Jestem Na Tak Edytowane 4 Stycznia 2021 przez iser Dodałem jeszcze 2 + zeby nie było ze kopiuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TRANS4MATOR_[SKILLS]. Napisano 3 Stycznia 2021 #615864 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 wiek na + amxx na + doświadczenie na + steam na + gt na + widzę go na serwerze ,normalny spokojny człowiek ,nada się na admina na luzie Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 3 Stycznia 2021 #615895 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Jestem na Tak +GT +Steam +Widać cie na serwerze - grasz tylko troszke szkoda za nie rozmawiasz za dużo +Doświadczenie +Konto na forum Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 4 Stycznia 2021 #615911 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Jestem na NIE tylko i wyłącznie dlatego piszesz, że nie miałeś czasu, a po tygodniu gry masz około 30h już i tylko tyle i to trochę nie fer by było dla innych składających podanie gdybyś dostał admina z takim GT gdzie tylko ten tydzień grałeś na serwerze. Daj się poznać graczom i odzywaj się trochę przez mikrofon, bo nie słyszałem Cię zbytnio na serwerze jak z tobą grałem A tak to: + steam + wiek + doświadczenie ----GT chociaż masz te 15h, ale zacząłeś dopiero grać od tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Stycznia 2021 #615963 Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Zgłoś się za 2 dni na STEAM. CL/ Sprawdzimy czy czytasz. Witu$ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 7 Stycznia 2021 #616275 Administrator Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi