Witu$ Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) Wzór podania: Nick na serwerze: Witu$ Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): Przypomniałem sobie i myślę 5/6 Doświadczenie: Byłem przez ok. rok z hakiem tutaj adminem jeszcze na CSGO #8, także swój debiut miałem. Złożyłem rezygnacje z powodu braku czasu na grę, w wolnych chwilach łączyłem prace ze szkołą i nie miałem kiedy nawet nabić wymaganych godzin administratorskich na serwerze, więc postanowiłem, że będzie to najlepsza decyzja. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: TAK SID: STEAM_0:0:203885942 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198368037612/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Witu%24/91.224.117.52:27140/ Kontakt: fb,ts,forum,e-mail Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem spokojnym, raczej cichym graczem nie przysparzającym kłopotów. Dobrze wiem, że sobie poradzę na tym stanowisku. @GAZDI Nie bardzo rozumiem tu twoją wypowiedź, trochę brak spójności i logiki ale pozwole sobie odpowiedzieć, bo przecież mi można. Pierwsze zdanie jeżeli można go tak nazwać, bo twoja długa wypowiedź to 2 zdania, rozumiem tak że ; zarzucasz mi, że przecież nie miałem czasu a mam 30h w okresie +-tygodnia. Wydaje mi się że połączyles tu przeszłość z teraźniejszością, pewnie pijesz tu do dawnej mojej sytuacji która teraz nie ma już miejsca i mam wolny czas, który właśnie spędzam sobie grając w cs'ka. Ba po drugie ; Jesteś strasznie stronniczy, nie wiem z jakich powodów, może nienawiść? Nie mnie to oceniać, sam najlepiej wiesz co Ci leży na serduchu. Już uderzam w punkt; nie musimy daleko szukać podanie wyżej gracz Noiq - Widnieje wielkie TAK, to nie wszystko GT na ++++, POWAŻNIE ? aa rozumiem 22 godzinki to więcej dla Ciebie niż moje 30 Hmm no dobra mialem to przemilczeć; Pozwolę jeszcze się odnieść do tego mikrofonu, uderzasz w mikrofon, który nie jest wymagany, może skończyły Ci się argumenty już na - i startujesz do takich rzeczy ? NIE WIEM, ale wiem jedno ; Mikrofonu będę używał kiedy chce i kiedy mi się to podoba i nikt mnie nie będzie do tego zmuszał bo jestem wolnym człowiekiem. Tyle z mojej strony Pozdrawiam Edited January 4, 2021 by Witu$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOCIANEQ Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 + wiek + amx + steam + doświadczenie zgłaszasz na [email protected] jesteś miłym graczem nie było z tobą problemów na serv. więc ja jestem jak najbardziej za okresem próbnym pozdrawiam serdecznie powodzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
iser Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) +wiek +amx +steam +doświadczenie +GT +bez problemowy człowiek na serwerze Jestem Na Tak Edited January 4, 2021 by iser Dodałem jeszcze 2 + zeby nie było ze kopiuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRANS4MATOR_[SKILLS]. Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 wiek na + amxx na + doświadczenie na + steam na + gt na + widzę go na serwerze ,normalny spokojny człowiek ,nada się na admina na luzie Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinkaa_ Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Jestem na Tak +GT +Steam +Widać cie na serwerze - grasz tylko troszke szkoda za nie rozmawiasz za dużo +Doświadczenie +Konto na forum Życzę powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDI Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Jestem na NIE tylko i wyłącznie dlatego piszesz, że nie miałeś czasu, a po tygodniu gry masz około 30h już i tylko tyle i to trochę nie fer by było dla innych składających podanie gdybyś dostał admina z takim GT gdzie tylko ten tydzień grałeś na serwerze. Daj się poznać graczom i odzywaj się trochę przez mikrofon, bo nie słyszałem Cię zbytnio na serwerze jak z tobą grałem A tak to: + steam + wiek + doświadczenie ----GT chociaż masz te 15h, ale zacząłeś dopiero grać od tygodnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' URLOP Posted January 4, 2021 Administrator Share Posted January 4, 2021 Zgłoś się za 2 dni na STEAM. CL/ Sprawdzimy czy czytasz. Witu$ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' URLOP Posted January 7, 2021 Administrator Share Posted January 7, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...