Azzazel Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Nick: A3ro Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem kiedyś adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3 wiem lipa ale wystarczy sobie przypomnieć Staż w CS-sie: nwm może 4 lata Steam / NonSteam: STEAM_0:1:555433627 Dlaczego Ty: Dlatego, że na serwerze nie zawsze jest admin a ja mógłbym pomóc w pilnowaniu porządku na serwerze Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: minimum godzina Kontakt: steam,fb Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/A3ro/80.72.43.106:27022/ Kropus, TheDarkness, pemeq COD400 and 1 other 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Posted January 3, 2021 Opiekun Sieci Share Posted January 3, 2021 Na koncie masz aktywne 2 warny. Zapraszam do ich odrobienia zanim będziesz się ubiegał o to stanowisko. Aitler, elo elo 350 and Gormit lowca kotow 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Posted January 10, 2021 Opiekun Sieci Share Posted January 10, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...