F4N4TYK Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Data zdarzenia: 03.01.2021 Nick gracza: [IP] 4: 'Katana' (CT) -- 78.99.22.91:27005 [STEAM_0:0:2182209] Dowody: http://ehltv.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-2101031422-de_eldorado.dem.zip czas na demku: 17:51:00 Świadkowie: @K4RaMbA Uzasadnienie: Czyżby admin serwer cod 400 nie znał regulaminu??? Z tego co mi wiadomo , to w tamtym miejscu Sg stawiać CT nie może , ponieważ drużyna TT wtedy nie ma jak z swojego respa wyjść i wykonać celi mapy. Oznaczę tutaj @NumberOne , ponieważ wiem , że według Borna Sg może w tamtym miejscu stać , bo już jedna skarga moja była za takie Sg i Born uznał wtedy , że On za takie Sg banować nie będzie bo według Niego Sg nie przeszkadza xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 @F4N4TYK Tutaj zgodzę się z tym, że SG nie jest postawione prawidłowo. Natomiast szczerze wątpię, żeby Born kiedykolwiek uznał, że postawione w ten sposób SG, jest poprawne, dlatego jeśli mógłbyś to podrzuć mi ten temat gdzieś w wiadomości prywatnej, żebyśmy mogli razem z @Born ogarnąć. Co do samych SG. Z nimi ciągle jest wiele niejasności i problemów. W najbliższym czasie będziemy pracować nad kwestiami regulaminowymi serwerów COD, które mają wpłynąć na pewność graczy w takich sytuacjach @DZ!KU2k18 - niestety, to już kolejna sytuacja, w której pojawiają się problemy. Tym razem jestem zmuszony dać Ci ostrzeżenie w dziale. Jeśli będziesz mieć jakieś niejasności i będziesz potrzebować wyjaśnień zapraszam na PW. Aitler, F4N4TYK and Born 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NumberOne Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...