NoiQ Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: ɴᴏɪQ Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8): 6/8 Doświadczenie: Byłem już tutaj adminem i tez na innym serwerze Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: steam SID: 3362 STEAM_0:1:569005896 0 15:57 60 0 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199098277521/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/%C9%B4%E1%B4%8F%C9%AAQ/91.224.117.52:27140/ Kontakt: najlepiej discord albo fb Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: byłem kiedyś administratorem czasem w nocy jest jakis hax i nie ma kto go zabanowac bo nie ma na serv administratora Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOCIANEQ Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 +wiek +amx +doswiadczenie ++kulturaa +steam Powiem tak byłeś kiedyś u nas administratorem nie było z tobą żadnych problemów. Jako adminstrator spisywałeś się więc jest super ! Oczywiście jestem na TAKK. powodzenia Pozdrawiam NoiQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iser Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 + wiek +amx +steam + doświadczenie +kulturka Jestem Na Tak NoiQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Hmmm niewiem Wiek amx doświadczenie jakieś masz byłeś adminem nie było z TB problemów Na tak da sobie rade NoiQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulinkaa_ Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Jestem na Tak + amx + Jesteś lubiany na serwerze + Steam + Forum + Wiek - minimalny spełniasz więc jest gitówa +Doświadczenie Powodzenia NoiQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLii Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 (edited) Jestem na tak + steam + doświadczenie + amx +/- wiek Znam go, bardzo pomocny i kulturalny z niego chłop i idzie fajnie się dogadać dobry z niego admin był, myślę że się nadaję Powodzonka botku Edited January 4, 2021 by HoLii NoiQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDI Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Jestem na TAK +steam +wiek +doświadczenie +GT +/- kultura, ale to czasem się wkurzasz jak każdy Powodzenia bocie NoiQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' URLOP Posted January 4, 2021 Administrator Share Posted January 4, 2021 Za 2 dni zgłoś się na STEAM. CL/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' URLOP Posted January 7, 2021 Administrator Share Posted January 7, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...