Lordu Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Nick: Lordu Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): średnie ( byłem adminem na innym serwerze ale serwer padł) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 Staż w CS-sie: 6 lat non steam 2 lata steam Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: czasami widze że jest potrzebna dodatkowa para rąk i nie zawsze ktoś z adminów jest, wiekszość osób mnie zna (chyba) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h dziennie :) Kontakt: https://steamcommunity.com/id/lordu96/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Lordu/80.72.40.110:27027/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swirusek Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) Witaj Jestem jak na razie za zamknięciem postu. Daj się poznać widziałem Cię może raz albo dwa ale zgłaszasz na [email protected] jak i na STEAM + KULTURKA + Pomocny +STEAM Dał bym Ci tydzień na poznanie z nami i resztą dlatego mogę prosić o zamknięcie posta na tydzień? @WolfIDraV Edited January 3, 2021 by Swirusek Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaZarD. Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Na nie Rzadko jestes na serwerze Nie udzielasz się zbytnio na forum Żadnej skargi na [email protected] Daj sie poznać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kropus Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Na tą chwile na nie - widziałem cie na serwerze może z 2 razy - konto pod podanie - proszenie kogoś o wypowiedzenie się pod swoim podaniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfIDraV Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Zostajesz przyjęty na okres próbny. Dane do admina podaj mi na pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfIDraV Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...