Lordu Napisano 3 Stycznia 2021 #615855 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Nick: Lordu Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): średnie ( byłem adminem na innym serwerze ale serwer padł) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 Staż w CS-sie: 6 lat non steam 2 lata steam Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: czasami widze że jest potrzebna dodatkowa para rąk i nie zawsze ktoś z adminów jest, wiekszość osób mnie zna (chyba) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4/5h dziennie :) Kontakt: https://steamcommunity.com/id/lordu96/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Lordu/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 3 Stycznia 2021 #615874 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Witaj Jestem jak na razie za zamknięciem postu. Daj się poznać widziałem Cię może raz albo dwa ale zgłaszasz na U@ jak i na STEAM + KULTURKA + Pomocny +STEAM Dał bym Ci tydzień na poznanie z nami i resztą dlatego mogę prosić o zamknięcie posta na tydzień? @WolfIDraV Edytowane 3 Stycznia 2021 przez Swirusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD. Napisano 3 Stycznia 2021 #615886 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Na nie Rzadko jestes na serwerze Nie udzielasz się zbytnio na forum Żadnej skargi na u@ Daj sie poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropus Napisano 4 Stycznia 2021 #615913 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Na tą chwile na nie - widziałem cie na serwerze może z 2 razy - konto pod podanie - proszenie kogoś o wypowiedzenie się pod swoim podaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 6 Stycznia 2021 #616122 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Zostajesz przyjęty na okres próbny. Dane do admina podaj mi na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 6 Stycznia 2021 #616123 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi