Roy Keane Napisano 10 Stycznia 2021 #616543 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Nick: Roy/Keane Wiek: 32 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:62345783 CS 1.6/CS:GO*: Cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Wchodzę co jakiś czas na forum i myślę że wyjdzie z 2 h Coś o sobie: Witam mam na imię Michał. Interesuje się głownie sportem szczególnie piłką nożna, a także nowinkami ze świata komputerowego i nie tylko Doświadczenie: Nie pamiętam kiedy zacząłem ale myślę że 15 lat Dlaczego Ty: Chciałbym wspomóc serwer ponieważ często widuje na chatboxie zgłaszane osoby a w danej sytuacji brakuje adminów szczególnie teraz na niektórych serwerach *Można wybrać to i to* Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Roy Keane -Damian- dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Stycznia 2021 #616604 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Jeżeli zgłosiłeś taki urlop to moim skromnym zdaniem powinieneś się wstrzymać z podaniem. Ureguluj sprawy prywatne i te związaną z aktywnością na serwerze. Wątpię, że znalazłbyś czas i na to stanowisko. femarix dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Stycznia 2021 #616605 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi