Don Mateuko Napisano 14 Stycznia 2021 #616884 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Siemano, hejka w kolejnym pożarze! Jak zwykle, pożar został ugaszony, błotem, wodą czy sami wiecie czym, co by brzydko nie mówić W tym wydaniu nad ognisko został wrzucony jeden z najszybciej awansujących użytkowników naszego forum, ojciec moderatorów, bratanek super adminów, wnuczek administracji forum, dumny z pochodzenia Radomiak, pełen życia i pomysłów na nie, 40 letni @Born! 1. Co sądzisz o @Born? Dobra dupa na MH. Jak ja tu zaczynałem, pełniłem funkcje, on był nieznajomym smrodem z coda 200! Ogółem spoko jest ;d Takiego przyjaciela to ze świeca szukać, zawsze pomocny, miły i k***a no przystojny jak jasna cholera Odwala kawał dobrej roboty, za co mega szacun.2. Do czego mógłbyś/mogłabyś go porównać? Do Ricardo Milosa i Billy'iego Herringtona Kanapka z pasztetem XD Sion z lola. Do modliszki Do Kena.3. Co odróżnia go od innych użytkowników? Bardzo cierpliwy chłop, ciężko go wk*****ć. Tęgi głos. 40 lat na karku. Ranga oraz zapierdalanie na forum. Liczba bindów jakie z nim mam.4. Czy dobrze wykonuje swoje obowiązki jako Super Admin? Skoro go jeszcze nie wy*****i to tak. Daje radę chłop. Wręcz idealnie, ale nie ma co zapeszać Jest nim krótko, ale myślę, że tak. Jeszcze jak.5. Jaka była Twoja pierwsza myśl, gdy go poznałeś/aś? Lamus, który nic nie osiągnie c; Ale chłop ma stary, groźny głos xd Trochę mores. "k***a ale chudzielec" "k***a on ma 30 lat, czy co" XD Piękne czasy 2k17 6. Jaka jest jego największa wada? Zadawanie się z @femarix. Czasem jest zbyt agresywny Lubi kaszankę Hmm, może zbyt szybka ufa ludziom Banuje wszystkich XD7. Jaka jest jego największa zaleta? Aktywność. Wyrozumiałość! Pracowitość. Dosyć szybko opierdala kiełbasy Zdecydowanie pracowitość.8. Jeśli miałby być postacią z gry to jaką byłby według Ciebie? Artyom z Metra. Caveria, wujek google zaprasza Czarny ork z metina XD Wieśniak z Minecrafta. Sonic.9. Co najbardziej Cię w nim denerwuje? Że gra na tych obsranych cod modach (celowo z małej). Krzywe nogi. Czasami go ponosi wyobraźnia, aż za bardzo XD Jak ma mordę zapchaną czymś, a próbuje mi przekazać jakąś ważną rzecz hahahah. W sumie, nic kc Bajtuś :*10. Opisz go jednym słowem. Dziadek. Dwóchgala. Chrypka KRÓŁ numer twoo! Wystąpili: użytkownicy forum Pozdrawiam cieplutko, widzimy się za jakiś czas ponownie RYBSON, elo elo 350, Max i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 14 Stycznia 2021 #616885 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 (edytowane) literówka tam powinno być napisane najlepsze zalety Edytowane 14 Stycznia 2021 przez femarix Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Stycznia 2021 #616891 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Uhuhu nie spodziewałem się, że ten temat będzie w klimacie pozytywnym. Osobiście uważam, że ten Radomiak to cwaniak jest i za dużo sobie pozwala. Pozdrawiam, Michael Dapaah Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 14 Stycznia 2021 #616892 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 kox edycja Dzienki za mozliwosc wziecia udziało, pozdro dla Radomiaka i Ciebie Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 14 Stycznia 2021 #616895 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Ale ze nikt mnie nie spytał o zdanie na temat tego peda*a? Plusik za robotę pozdro biczys Born i Don Mateuko dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 14 Stycznia 2021 #616911 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Bardzo fajnie się to czyta ? Pozdrawiam ? Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi