CyCuu Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Nick:CyCu Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem): Pare lat temu zdarzało się być adminem na paru serwerach dość dużych, po przerwie nie było okazji ale czemu nie spróbować Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/7 Staż w CS-sie: 8-9 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myśle, że odnajdę się na tej posadzie mimo stosunkowo krótkiego stażu na serwerze spędzam na nim ostatnio dużo czasu, a co za tym idzie mogę w jakiś sposób zadbać o porządek, którego czasem brakuje pod nieobecność innych adminów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Kontakt: https://steamcommunity.com/id/Polszaaaa/ Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/cycu/80.72.40.110:27027/ 007. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lordu Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 jestem na nie -gt -konto pod podanie daj sie lepiej troche poznac ura-bura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
****** Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 (edited) Jestem na Nie- Staż na serwerze. - Tylko 1 post na forum, który jest w sumie podaniem. - Zachowanie ( Zbyt łatwo cie sprowokować ).( nie wiem czy do tego się mogę przyczepić,) Patrząc na same podanie widzę, iż interpunkcja troszkę jest w tyle. Tak jak Lordu wspomniał. Daj się trochę poznać, napisz parę postów na forum, poudzielaj się trochę i wtedy złóż podanie. Pozdrawiam cieplutko Edited January 21, 2021 by ****** Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyCuu Posted January 21, 2021 Author Share Posted January 21, 2021 (edited) 22 minuty temu, ****** napisał: Jestem na Nie- Staż na serwerze. - Tylko 1 post na forum, który jest w sumie podaniem. - Zachowanie ( Zbyt łatwo cie sprowokować ).( nie wiem czy do tego się mogę przyczepić,) Patrząc na same podanie widzę, iż interpunkcja troszkę jest w tyle. Tak jak Lordu wspomniał. Daj się trochę poznać, napisz parę postów na forum, poudzielaj się trochę i wtedy złóż podanie. Pozdrawiam cieplutko Przepraszam, ze odpowiadam pod wlasnym postem, ale z tym sprokokowaniem to zbyt mocne okreslenie. Ja wszystko odbieram dla zartow, zycie jest zbyt krotkie zeby sie spinac Edited January 21, 2021 by CyCuu Aitler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfIDraV Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...