JugoL^^ Napisano 24 Stycznia 2021 #617669 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2021 Nick:JugoL^^ Wiek: 16 jeszcze Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem już adminem kilka razy Znajomość AMXX (W skali 1-10):6 Staż w CS-sie: 5 latek będzie Steam / NonSteam: STEAM_0:0:44980872 Dlaczego Ty:Jest 3 adminów z tego 1 ma suport admin i będzie wchodził rzadziej więc zostaje 2 adminów a dodatkowa pomoc się przyda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy od dnia raz moge nawet cały dzień a raz max 2-3 godziny Kontakt:Steam, GG, Forum, Discord, TS3 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/JugoL^^/80.72.43.106:27022/ ( nie jest to jakoś wybitnie duże GT, ale jak już mówiłem każda para rąk się przyda, a te zaległości potrafię nadrobić i to wie nie jeden gracz cod 400) urlopowy pemeq, elo elo 350 i Wredzioszek. dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K4RaMB4 Napisano 25 Stycznia 2021 #617726 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Jestem na tak Regulamin zna Mało adminów Bezkonfliktowy Wiek+ GT pewnie nadrodi Wredzioszek., elo elo 350 i JugoL^^ dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 25 Stycznia 2021 #617731 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) ciężka sprawa jest z tobą Jugol z jednej strony potrzeba adminów ale z drugiej strony jak dostałeś szanse to zmarnowałeś ją amx+ wiek+ steam+ gt--- ale wszystko do nadrobienia pomimo tego co odwalałeś jestem za daniem ci kolejnej szansy na okres 2 tygodni jak będziesz się dobrze sprawował to nie widzę problemu byś został, jestem za okresem próbnym, każdemu się należy szansa a ręce do roboty się przydadzą@F4N4TYK ale skąd ty masz informacje że ktoś mi płacze? to że siedzimy na kanale razem to chyba możemy, bo też nieraz siedzisz gdzieś na ts, a że zacząłeś swą wypowiedz w cs "siema Rzugol" to podlega w sumie pod prowokacje. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez pemeqq F4N4TYK, elo elo 350, Wredzioszek. i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xd_men_ Napisano 25 Stycznia 2021 #617737 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Jestem na tak amx + wiek+ chłop zna regulamin + steam+ Wredzioszek., elo elo 350 i JugoL^^ dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Damian- Napisano 25 Stycznia 2021 #617738 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Jestem na tak. Jest teraz tylko 2 adminów, więc przyda się ktoś kto zapanowałby nad porządkiem na serwerze. Poza tym miał już admina, więc wie już co i jak. + steam + Wiek + regulamin też chyba raczej ogarnia JugoL^^, elo elo 350 i Wredzioszek. dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 25 Stycznia 2021 #617809 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 Jestem na nie: - regulamin nie jestem pewien czy ogarniasz - nagminne scinki + duzy ping gdzie czasamo ciezko Ciebie trafic proponuje grac po e lekcjach - gt CukierkowyMario, Wredzioszek., elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 25 Stycznia 2021 #617812 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Też jestem na Nie : Tak jak Roy napisał , że masz bardzo często ściny jakieś dziwne , tak samo ping masz wysoki... Nie wiem czy to jest spowodowane tym samym jak u kolegi :)jd , czyli elekcjami jak to sam się tłumaczył Ciekawe jak ty chcesz kogoś np. za zbyt wysoki ping banować , skoro sam Go masz xD To chyba byś musiał zacząć od zbanowania samego siebie xD Regulamin , to nie wiem jak jest u Cb , czy dalej pojmujesz gdzie można stawiać "SG" , a gdzie nie xD GT masz słabe , a są nowi gracze i może daj się poznać tym nowym , bo starzy wiadomo Cię pamiętają , szczególnie Cię dobrze pamiętamy z chyba "Najszybciej straconego admina na cod400" xDDD aaaa jeszcze jedno Panie @JugoL^^ nie płacz do @pemeqq , ze ja Cię niby prowokuję , bo właśnie teraz to samo z kolegą :)jd robiłeś ..... :)jd zaczął się siepać do mnie że się @Aitler podlizuję , po czym ty się mnie zapytałeś gdzie jest mój kolega Aitler i coś tam dodałeś , w stylu , że @Aitler też jest typem sprzedawczyka , ale cicho mówiłeś to ciężko to było zrozumieć .... Jak masz coś do @Aitler to idź się z nim umów na TS3 , a nie mnie prowokujesz , po czym udajesz u Pemqa biednego pokrzywdzonego jugolka przez los.... @xd_men_ jak już komuś , zwracasz uwagę , to może byś sam zaczął przestrzegać regulaminu , bo w regulaminie jest wspomniane coś o "kulturze osobistej" a często gęsto słyszę jak się odpalasz .... Więc za nim kogoś zaczniesz upominać , to spójrz na siebie bo sam nie jesteś idealny .... Edytowane 26 Stycznia 2021 przez F4N4TYK urlopowy pemeq, Aitler, ANGEL i 3 innych dodali reakcje 2 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xd_men_ Napisano 26 Stycznia 2021 #617844 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2021 @F4N4TYK dobrze wiesz że jugol cię nie prowokował... Wręcz przeciwnie sam to wszystko zacząłeś łamiąc regulamin i skanując przed 7s. My tylko z wróciliśmy ci uwagę a ty zacząłeś temat kolesiostwa więc i ja się wyraziłem na ten temat. Po za tym Jugol nigdy nikogo nie prowokował i ty dobrze o tym wiesz więc nie wiem co ty teraz tam tworzysz za farmazony. CukierkowyMario, F4N4TYK, elo elo 350 i 1 inny dodali reakcje 1 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 28 Stycznia 2021 #618027 Weteran MH Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Born i Wredzioszek. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi